Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέο website από την Generation Υ για το Μουσείο της Ακρόπολης

Ένα απλοποιημένο και σύγχρονο στυλ έδωσε η εταιρεία στην ιστοσελίδα του μουσείου.

Τον εικαστικό σχεδιασμό του ιστοχώρου του Μουσείου της Ακρόπολης ολοκλήρωσε η Generation Υ, σύμφωνα με ανακοίνωση για την παρουσίαση της νέας ψηφιακής εικόνας του σημαντικότερου ελληνικού μουσείου.

Ο σχεδιασμός του ιστοτόπου έχει υλοποιηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε ο επισκέπτης να μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρίσκει τις πληροφορίες που χρειάζεται, ενώ το τελικό αποτέλεσμα όσον αφορά στον εικαστικό σχεδιασμό είναι μία ψηφιακή μεταφορά του Μουσείου Ακρόπολης.

Η Generation Υ-International eBusiness Hub έδωσε μορφή στο visual concept με έμπνευση από τη μοναδική αισθητική και αρχιτεκτονική του Μουσείου Ακρόπολης, την ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς που διεξήγαγε, τη μελέτη και ανάλυση του User Experience, καθώς και την αρχιτεκτονική των πολλών χρήσιμων πληροφοριών, ενσωματώνοντας στο design της και το user interface μερικά από τα πλέον σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία και με όπλα τον απόλυτα custom-made σχεδιασμό.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται μάλιστα ότι το Μουσείο Ακρόπολης, επιδιώκοντας να ανοίξει νέους δρόμους επικοινωνίας με το κοινό, αναβάθμισε σημαντικά την ψηφιακή παρουσία του, συστήνοντας τον νέο ιστοχώρο www.theacropolismuseum.gr, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Δημιουργία Ψηφιακού Μουσείου Ακρόπολης», με τη Generation Y-International eBusiness Hub να υπογράφει τον εικαστικό σχεδιασμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Generation Y-International eBusiness Hub είμαι μία αμιγώς πολυεθνική εταιρεία στον τομέα ολοκληρωμένων λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού και ηλεκτρονικού επιχειρείν, που παρέχει υπηρεσίες σε όλον τον κόσμο, διατηρώντας γραφεία σε 10 χώρες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις