Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Dibin στοχεύει να διασπάσει την βιομηχανία δημοπρασιών

Ο χώρος των δημοπρασιών καθώς και οι υποβολές προσφορών είναι γεμάτος με ιστοσελίδες απάτης και αποτυχημένες εφαρμογές που αφήνουν πολλούς λάτρεις των προσφορών απογοητευμένους με τη συνολική εμπειρία. Αυτό παρατήρησε πριν από μερικά χρόνια ο Θωμάς Μπουντουρίδης. Γι’ αυτό ξεκίνησε το ταξίδι του δημιουργώντας την Dibin με τον συνιδρυτή του Αθανάσιο Βουδούρη.

Η Dibin είναι μια καινοτόμος λύση που συνδυάζει μια προσέγγιση παιχνιδιού και ένα διασπαστικό μοντέλο με το οποίο οι τιμές των προϊόντων μειώνονται με κάθε νέα προσφορά. Το αντίστροφο μοντέλο υποβολής προσφορών δεν είναι μια εντελώς νέα έννοια, αλλά δεν υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν δημοπρασίες και που το υιοθετούν με επιτυχία.

Η Dibin εδρεύει στην Ελλάδα. Η Startup έχει πρόσφατα ενταχθεί στο πρόγραμμα Raise Capital. Το πρόγραμμα θα βοηθήσει την Dibin να βρει επενδυτές αγγέλους και άλλες πηγές χρηματοδότησης για να συγκεντρώσει περίπου 150 εκατ. δολάρια και να ξεκινήσει την επιχείρηση της.

Ο κ. Hesham Zreik, Διευθύνων Σύμβουλος της FasterCapital, σχολίασε σχετικά με αυτή τη συνεργασία: “Οι ιδρυτές πίσω από τον Dibin είναι αφοσιωμένοι και σκληρά εργαζόμενοι ελεύθεροι στοχαστές και η FasterCapital θα χαρεί να τους υποστηρίξει.”

Ο Θωμάς Μπουντουρίδης πρόσθεσε σχετικά: “Είμαστε περισσότερο από ευτυχείς να συνεργαστούμε με το FasterCapital, από την πρώτη μέρα έδειξαν μόνο υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού και υποστήριξης. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μαζί τους είναι το βασικό βήμα προς μια επιτυχημένη επιχείρηση.”

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις