Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Tesla: Το video για το νέο Gigafactory στο Βερολίνο που έγινε viral

Το Gigafactory Berlin-Brandenburg είναι η πρώτη εγκατάσταση παραγωγής της Tesla στην Ευρώπη, αλλά και η πιο προηγμένη, βιώσιμη και αποτελεσματική που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα. Το εργοστάσιο προβλέπεται να ολοκληρωθεί φέτος και θα κατασκευάζει εκατοντάδες χιλιάδες οχήματα Model Y και εκατομμύρια μπαταρίες.

Η εταιρεία προσλαμβάνει εργαζόμενους για μια σειρά θέσεις ενώ οι υποψήφιοι δεν απαιτείται να έχουν κάποια εμπειρία στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Στο Gigafactory Berlin-Brandenburg, αναμένεται άλλωστε να βγει η επόμενη γενιά που θα φέρει λύσεις σε τεχνικές, κατασκευαστικές και λειτουργικές προκλήσεις του παρόντος, ενώ η εταιρεία στοχεύει να υλοποιήσει μια πλήρη μετάβαση στη βιώσιμη ενέργεια.

Από τα ισχυρά συστήματα μπαταριών έως μονάδες κίνησης υψηλών επιδόσεων και in-car τεχνολογία, ο όμιλος επανεξετάζει τι σημαίνει ή μάλλον τι μπορεί να είναι ένα αυτοκίνητο. Δημιουργώντας ένα μέλλον στις βιώσιμες μεταφορές, η βιομηχανία σχεδιάζει διαρκώς νέα προϊόντα Tesla, βελτιώνοντας συγχρόνως την τρέχουσα γκάμα, εγχείρημα που συνεχίζει με την επέκταση της και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το Gigafactory στο Βερολίνο θα είναι η πρώτη δομή στην Ευρώπη που θα κατασκευάζει εσωτερικά κυψέλες μαζί με ηλεκτρικά οχήματα. Η Tesla ετοιμάζεται να προσφέρει ανταγωνιστικές αποδοχές και εκπαίδευση σε όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν για αυτόν τον σκοπό, παρέχοντας ό, τι χρειάζεται για την οικοδόμηση του πεδίου βιώσιμης ενέργειας.

Η εταιρεία εκτελεί τις όποιες εργασίες με έναν τρόπο διαφορετικό αν όχι αντίθετο από αυτόν που γίνονταν πάντα. Αυτό απαιτεί τη συνεχή προσαρμογή του τρόπου κατασκευής των προϊόντων στις διαδοχικές φάσεις, από την ιδέα μέχρι τη μαζική παραγωγή. Η Tesla έχει θέσει συνεπώς υψηλούς στόχους παραγωγής, η επίτευξη των οποίων προϋποθέτει μια ανάλογη ομάδα που αναζητά ήδη στην Ευρώπη.

Με 20 διαθέσιμες ειδικότητες, καθώς και 10 τομείς διπλής κατεύθυνσης πανεπιστημιακού επιπέδου, ο κολοσσός επιδιώκει να γίνει ο μεγαλύτερος εργοδότης κατάρτισης στο Βρανδεμβούργο, με τα υπάρχοντα προγράμματα να έχουν αρχίσει από τον Σεπτέμβριο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις