Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ημερίδα για επενδύσεις σε τεχνολογικές εταιρείες με Startups παρουσία

Με αφορμή το Business France στην πρωτεύουσα, θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων και οι ενέργειες που έγιναν στο πλαίσιο σύνδεσης του ελληνικού και γαλλικού επιχειρηματικού κοινού.

Η Οικονομική υπηρεσία της Πρεσβείας της Γαλλίας και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος συν διοργανώνουν, στο πλαίσιο της παρουσίας της Business France στην Αθήνα, μια ημερίδα αφιερωμένη στις ευκαιρίες επενδύσεων και ανάπτυξης των εταιρειών τεχνολογίας στη Γαλλία και την Ελλάδα.

Ο Alberto Frescura, Senior Investment Advisor της Business France Invest – αρμόδιου γαλλικού οργανισμού για την προσέλκυση επενδύσεων στη Γαλλία – θα παρουσιάσει την ενότητα «Invest in France».

Με τη σειρά του, ο Σπύρος Αρσένης, Επικεφαλής Ανάπτυξης Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Εθνικής Τράπεζας – η οποία εγκαινίασε πρωτοβουλία για την ανάπτυξη του ελληνικού οικοσυστήματος Fintech – θα παρουσιάσει την ενότητα «Invest in Greece».

Τις παρουσιάσεις συνοδεύουν μαρτυρίες εκπροσώπων τεσσάρων Startups που αποδέχτηκαν την πρόκληση της εξωστρέφειας, ενώ η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι YouTube του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν μέχρι σήμερα από την Οικονομική υπηρεσία της Πρεσβείας της Γαλλίας και από το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος για τη δημιουργία της Κοινότητας French Tech στην Αθήνα, αποτελούμενης από Έλληνες και Γάλλους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται ενεργά για τη διασύνδεση του ελληνικού και του γαλλικού οικοσυστήματος τεχνολογίας.

Ο Thibault Msika-Ulrich, Οικονομικός Ακόλουθος της Πρεσβείας της Γαλλίας θα εκθέσεις τέλος τις δράσεις του προγράμματος, και η Marie Vilon, Επικεφαλής Κοινότητας στην υπηρεσία French Tech (Paris) θα παρουσιάσει τον οργανισμό French Tech και την αποστολή του σε διεθνές επίπεδο.

Περισσότερα εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις