Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ διοργανώνει «Συναντήσεις Καριέρας» για μια δια ζώσης γνωριμία και ευκαιρίες απασχόλησης

Στο event οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον χώρο και να βρουν νέες ευκαιρίες απασχόλησης.

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, Μονάδα του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) διοργανώνει «Συναντήσεις Καριέρας – Γνωριμία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ»,  το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, στον ισόγειο χώρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΕΙΕ). 

Στις «Συναντήσεις Καριέρας – Γνωριμία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ» οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν δια ζώσης το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, και να αναζητήσουν ευκαιρίες απασχόλησης σε έναν από τους σημαντικότερους οργανισμούς υποστήριξης της καινοτομίας και της μεταφοράς τεχνολογίας, με παρουσία σε 5 πόλεις, καθώς και με εμπειρία και τεχνογνωσία 30 ετών, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. 

Οι «Συναντήσεις Καριέρας – Γνωριμία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ»  απευθύνονται σε στελέχη της επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας με τουλάχιστον ένα (1) έτος επαγγελματική εμπειρία, Πτυχίο Ανώτατης Εκπαίδευσης και άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (Επίπεδο C2). 

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των συναντήσεων θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του Covid-19. Συγκεκριμένα, κατά την είσοδό είναι απαραίτητη η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. 

Η συμμετοχή ισχύει για ένα (1) άτομο και είναι δωρεάν ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περισσότερα για τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία συμμετοχής εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις