Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ποια είναι η Webhelp που το 2020 είχε αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 70%

Η εταιρεία αποκτά νέα βιοκλιματικά γραφεία στον Νέο Κόσμο, συνεχίζοντας την επένδυση σε νέους χώρους, εργασίες και άτομα.

Σήμερα έγιναν τα εγκαίνια των νέων βιοκλιματικών γραφείων της Webhelp Greece στον Νέο Κόσμο. Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας σχολίασε σχετικά στην πλατφόρμα του Twitter: «Είχα την χαρά να παρευρεθώ, να κόψω την κορδέλα και να απευθύνω χαιρετισμό στα εγκαίνια των καινούριων βιοκλιματικών γραφείων της WebhelpGreece στον Νέο Κόσμο. Η εταιρεία αναπτύσσεται ραγδαία και έχει ήδη 1.800 εργαζόμενους. Καλή αρχή!».

Η Webhelp παρέχει υπηρεσίες outsourcing εξυπηρέτησης πελατών για λογαριασμό τρίτων, ξεκινώντας τη δράση της στην Ελλάδα από τον Ιούνιο του 2016. Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες της εταιρείας αναβαθμίζουν την εμπειρία των πελατών για χάρη μεγάλων brand, παράγοντας αποτελέσματα και αναλύοντας δεδομένα για μια ορθή λήψη αποφάσεων.

Επενδύοντας στην έρευνα και την τεχνολογία, η εταιρεία στοχεύει στην αύξηση των εσόδων των επιχειρήσεων που εξυπηρετεί, λειτουργώντας και τμήμα Global R&D με επίκεντρο τις νέες τάσεις και τεχνολογικές δυνατότητες, διαμορφώνοντας μια σειρά από λύσεις για προτάσεις των εταιρειών στον πελάτη και παροχή βοήθειας.

Η εταιρεία διαθέτει περίπου 2.000 άτομα ανθρώπινο δυναμικό σε 25 γλώσσες, ενδεικτικό της απήχησης και του έργου της, συμβαδίζοντας επίσης με τις αρχές της συμπερίληψης και της διαφορετικότητας στον εργασιακό χώρο.

Ανάμεσα στους πελάτες της Welphelp Hellas, βρίσκεται η Adidas, η Amazon, η Hewlett Packard, αλλά και επιχειρήσεις ελληνικού ενδιαφέροντος όπως η Viva Wallet και η Skroutz. Επίσης, εργάζεται για την εγχώρια πελατειακή βάση της Zara και της Unilever.

Το 2020, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η εταιρεία επεκτάθηκε κτιριακά, προχωρώντας παράλληλα σε προσλήψεις περίπου 600 ατόμων, αυξάνοντας τις δραστηριότητες της σε δύο ακίνητα και σταδιακά και τους υπαλλήλους της, ακολουθώντας έναν ιδιαίτερα θετικό ρυθμό ανάπτυξης.

Κατά συνέπεια, ο κύκλος εργασιών της επιχείρησης αυξήθηκε το 2020 κατά 70%, φτάνοντας τα 33 εκατ. ευρώ, ενώ τα κέρδη της ανήλθαν σε 2,7 εκατ. ευρώ. Η διαρκής της επένδυση σε τεχνολογικό εξοπλισμό και νέες εγκαταστάσεις έφτασαν το 2020 συνολικά τα 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ φέτος αναμένεται να υπερβούν τα 3 εκατ. ευρώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις