Το “Cyprus Agrifood Entrepreneurship & Innovation” με νέο πρόγραμμα

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται εργαστήρια και εκπαιδευτικές δράσεις για τις ομάδες που δρουν στο κομμάτι παραγωγής τροφίμων.

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το CyprusInno, σε συνεργασία με το EIT Food, οργανώνουν το διήμερο με θέμα “Cyprus Agrifood Entrepreneurship & Innovation” που στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του οικοσυστήματος για ομάδες που ασχολούνται με την παραγωγή τροφίμων, μέσω πρακτικής διαδραστικής εκπαίδευσης και δικτύωσης, ενώ παράλληλα ενημερώνουν για τα διαθέσιμα προγράμματα και δραστηριότητες του EIT Food. 

Συγκεκριμένα την Τρίτη, 16 Νοεμβρίου (9:30 – 17:00), δηλαδή την 1η μέρα θα γίνει το Startup Bootcamp στο Τhe Base by CyprusInno Innovation Center στην Λευκωσία, όπου θα γίνει δεκτή κάθε νέα ιδέα για Startup, σε οποιοδήποτε κλάδο παραγωγής τροφίμων – πρωτογενή ή δευτερογενή, ή σε δραστηριότητες που σχετίζονται με αυτούς πχ περιβάλλον, κοινωνία, οικονομία κλπ, είτε “τρέχει” αυτήν τη στιγμή μια startup στο χώρο αυτό.  

Σε όποιο στάδιο και αν βρίσκεται, η ενδιαφερόμενη ομάδα μπορεί να συμμετάσχει στα διαδραστικά εργαστήρια ανάπτυξης επιχειρηματικού πλάνου, ηγεσίας & καινοτομίας, παρουσίασης ιδεών, pitching & branding, public speaking & επικοινωνίας – όλα από τη σκοπιά του συγκεκριμένου τομέα – που θα παρουσιαστούν από ειδικούς εκπαιδευτές καθώς και έμπειρους επιχειρηματίες στον τομέα αυτό.  

Για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής εδώ – μέχρι τις 12 Νοεμβρίου.  

Την δεύτερη μέρα, Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου (11:00 – 14:30), σειρά θα έχει το Panel & Networking  στο ΤΕΠΑΚ, Tάσσος Παπαδόπουλος (ΑΜΦ 1), όπου θα διεξαχθεί μια διαδραστική συζήτηση με σημαντικούς ενδιαφερόμενους/ες του οικοσυστήματος στην Κύπρο, σχετικά με τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες και τις καλές πρακτικές στο Κυπριακό οικοσύστημα, ακολουθούμενη από δεξίωση δικτύωσης.  

To πρόγραμμα θα ξεκινήσει με παρουσιάσεις για τις δραστηριότητες και τα προγράμματα του EIT Food. Για να δηλώσετε συμμετοχή εδώ και να μάθετε περισσότερα στο https://cyprusinno.com/food/.   

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις