Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Future Book Forum 2020: Πως η καινοτομία θα κάνει βιώσιμο το έντυπο βιβλίο

Οι ειδικοί του κλάδου συζητούν σχετικά με το πώς το έντυπο βιβλίο μπορεί να μεταμορφωθεί μέσω της καινοτομίας.

Το Future Book Forum 2020 είδε σχεδόν 1.000 διαδικτυακούς συμμετέχοντες από περισσότερες από 65 χώρες να συντονίζονται και να συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα γεμάτο πρακτικές συμβουλές για το πώς οι οργανισμοί μπορούν να επιβιώσουν και να καινοτομήσουν σε μια πανδημία. Διανύοντας την ένατη χρονιά του, το Future Book Forum 2021 θα βασιστεί στην επιτυχία της περσινής εκδήλωσης και θα φιλοξενηθεί ξανά σε εικονική μορφή, συνδέοντας επαγγελματίες από το εκδοτικό οικοσύστημα, συμπεριλαμβανομένων των εκδοτών βιβλίων, των διανομέων βιβλίων και των παραγωγών εκτύπωσης βιβλίων.

Ο παγκόσμιος συγγραφέας και ομιλητής, Peter Fisk, θα προεδρεύσει για άλλη μια φορά της εκδήλωσης και θα συμμετέχουν ειδικοί στους τομείς της βιωσιμότητας, της καινοτομίας και των εκδόσεων για να εξερευνήσουν τις ευκαιρίες που προσφέρει η βιωσιμότητα στις επιχειρήσεις, με στόχο να οδηγήσουν σε πιο έξυπνη καινοτομία και κερδοφόρα ανάπτυξη.

Η Jessica Lobo, Διευθύντρια του Προγράμματος Global Goals στο UN Global Compact Network UK, θα παρουσιάσει την κεντρική παρουσίαση με θέμα «Γιατί έχει σημασία η βιώσιμη καινοτομία;» και πώς οι Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης (Sustainable Development Goals – SDGs) του ΟΗΕ αποτελούν τα θεμέλια για την ανάπτυξη πρακτικών αφιερωμένων στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Ο Andy Hunter, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής του Bookshop.org, θα μοιραστεί το όραμα του για το πώς τα βιβλία θα παραμείνουν ζωτικό μέρος του πολιτισμού μας στην ψηφιακή εποχή. Θα παράσχει επίσης πληροφορίες για το επιχειρηματικό μοντέλο του bookshop.org, μιας κοινωνικά συνειδητοποιημένης πλατφόρμας που υποστηρίζει ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία με στόχο να αυξήσουν το μερίδιό τους στο κανάλι πωλήσεων του ηλεκτρονικού εμπορίου για βιβλία. Οι ακροατές πρόκειται να εμπνευστούν από την πρωτοβουλία της εταιρείας που έχει περιγραφεί ως «επαναστατική στιγμή στην ιστορία των πωλήσεων βιβλίου».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις