Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Instagram ενσωμάτωσε το Monitor

Μία νέα λειτουργία είναι live στο Monitor: Στις πηγές από τις οποίες γίνεται monitoring προστέθηκε ένα από τα πιο δημοφιλή social networks και στην Ελλάδα – το Instagram. Με εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες στη χώρα μας, το Instagram είναι ένα δίκτυο, που όχι μόνο αγαπούν οι χρήστες αλλά και τα brands, καθώς πολύ συχνά, διοργανώνουν διαγωνισμούς ή ζητούν από τον κόσμο να ανεβάσει τις φωτογραφίες του, με ένα συγκεκριμένο hashtag.

Νέο preview για ευκολότερη χρήση
Ο τρόπος χρήσης του στο Monitor είναι ο ίδιος με όλες τις άλλες πηγές. Έτσι, εκεί που σε μία αναζήτηση είχαμε αποτελέσματα από facebook, twitter, blogs, news sites, YouTube και forums, τώρα προστέθηκε και η επιλογή του Instagram.

Επίσης, για τη διευκόλυνση του χρήστη προστέθηκε για πρώτη φορά στο Monitor και μία ακόμη δυνατότητα: ένα preview της φωτογραφίας σε thumbnail για να φαίνεται τι απεικονίζει, χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να βγει από την πλατφόρμα του Monitor.

Όταν εντοπίσει κάποια φωτογραφία, που τον ενδιαφέρει, μπορεί να κάνει κλικ πάνω στην ημερομηνία για να οδηγηθεί στην ανάρτηση του χρήστη.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις