Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Visa Innovation Program Demo Day

Δείτε ζωντανά το event και συμμετάσχετε με ερωτοαπαντήσεις.

Την 1η Δεκέμβρη ανοίγει το Visa Innovation Program Demo Day αφιερωμένο σε τομείς fintech, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι ομάδες ψηφιακά. Στο event θα συζητηθούν θεματικές σχετικές με open banking, διαχείριση πλούτου και εναλλακτικές λύσεις κινητικότητας.  

Σε πρώτη φάση, θα κάνουν pitching νεοσύστατες ομάδες που έχουν μεταβάλλει τα δεδομένα στο finance κομμάτι, ξεκινώντας από την ελληνική Finloup, την αγγλική Evostro, την τουρκική FineDine, την ρουμάνικη Finqware, την επίσης τουρκική Fintegre και την Fondy που προέρχεται τόσο από Ουκρανία και Ηνωμένο Βασίλειο.  

Ακολουθούν όμως και άλλες 12 Startups, μεταξύ τους οι ελληνικές RoadcubeWealthyhoodWelcome PickupsParkadoro και Woli, οι οποίες επίσης θα έρθουν σε επαφή με κορυφαίους επιχειρηματίες και VCs, angel επενδυτές, fintech ειδικούς και τα μέσα, με ομιλητές τους CEO των νεοφυών επιχειρήσεων.  

Στο πλαίσιο του event, θα έρθουν σε επαφή με συνεργάτες του χώρου και θα συζητήσουν τις χρηματοδοτικές πρακτικές με οδηγό μια unicorn προοπτική ενώ στο τέλος θα διακριθούν λαμβάνοντας βραβεία και ευκαιρίες δικτύωσης στην αγορά.  

Μην ξεχάσετε, λοιπόν, να εγγραφείτε στην εκδήλωση και hopin για να λάβετε μέρος σε live Q&As, να συνομιλήσετε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, δημοσκοπήσεις και εκθέσεις των Startups. Η μετάδοση θα γίνει online μέσω Facebook και YouTube, ξεκινώντας από τις 3 μ.μ. (EET) έως τις 6.30 μ.μ. και θα περιλαμβάνει προγραμματισμένα διαλείμματα. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις