Συνεργασία Generation Y και Global Sustain για την ψηφιοποίηση της βιωσιμότητας

Ουσιαστικά όσες εταιρείες δεν μετασχηματιστούν ψηφιακά θα μείνουν εκτός αγοράς, όπως διατυπώθηκε στην σχετική εκδήλωση.

Η στρατηγική συνεργασία ανάμεσα στην Generation Y και στην Global Sustain, με στόχο την ανάδειξη της αναγκαιότητας του ψηφιακού μετασχηματισμού και της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων, βρέθηκε στο επίκεντρο της εκδήλωσης με θέμα: «Digitalising Sustainability» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου.

Η Generation Y και η Global Sustain, θέλοντας να προωθήσουν το μήνυμα ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι τόσο απαραίτητος όσο και ο μετασχηματισμός σε επίπεδο βιώσιμης ανάπτυξης, προχωρούν σε στρατηγική σύμπραξη.

Οι δύο εταιρείες σκοπεύουν να ενισχύσουν σημαντικά τις υπηρεσίες που προσφέρονται  στο δίκτυο εταιρειών και μη κερδοσκοπικών οργανισμών που αποτελούν μέλη της Global Sustain, ειδικά με την ενσωμάτωση κριτηρίων ESG (E-Environment, S-Social, G-Governance), στοχεύοντας στη βελτίωση των επιδόσεών τους όσον αφορά τη βιωσιμότητα

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Σωτήρης Συρμακέζης, Digital Transformation Advisor, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων, υπογραμμίζοντας ότι  «οι εταιρείες οι οποίες δεν θα προχωρήσουν σε ψηφιακό μετασχηματισμό, ουσιαστικά θα μείνουν εκτός αγοράς».

Ο Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος της Global Sustain, τόνισε: «Μέσα από αυτή τη συμμαχία σκοπεύουμε να προσφέρουμε μια αναβαθμισμένη σειρά υπηρεσιών και προϊόντων στα μέλη μας, με άξονα αφενός τα κριτήρια και δεδομένα ESG αφετέρου δε την ψηφιακή τους ενσωμάτωση, διαχείριση και επικοινωνία. Στόχος μας είναι να απευθυνθούμε σε ένα ευρύτερο μέρος της αγοράς, ειδικά αυτό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες αναμένεται να επηρεαστούν σημαντικά τόσο από τις εξελίξεις σε ρυθμιστικό επίπεδο, αλλά και λόγω των βέλτιστων πλέον πρακτικών της αγοράς και των τάσεων που διαμορφώνονται».

Ο Αναστάσιος Σπανίδης, CEO της Generation Y, επισήμανε πως «Η Generation Y ως στρατηγικός εταίρος της Global Sustain αναμένεται να συνεισφέρει σημαντικά στη διαμόρφωση μιας νέας εμπειρίας των μελών του δικτύου με σκοπό τη δημιουργία ενός επιχειρηματικού και κοινωνικού οικοσυστήματος όπου οι συνέργειες, η δικτύωση, η ενημέρωση και η γνώση θα αποτελούν βασικούς άξονες. Η επιχειρηματική μας αυτή κίνηση αποδεικνύει έμπρακτα πως η βιώσιμη ανάπτυξη μπορεί να επιτευχθεί μέσω ωφέλιμων συνεργασιών, οι οποίες μπορούν να συμβάλουν καθοριστικά στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις