Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο συνιδρυτής της Acorns συγκεντρώνει 20 εκατ. δολάρια για εφαρμογές μικροεπενδύσεων

Ο Cruttenden ίδρυσε την εφαρμογή μικροεπενδύσεων Acorns μαζί με τον γιο του Jeff το 2012 πριν προχωρήσει το 2018 στην έναρξη της Blast, μιας Startup που επιτρέπει στους παίκτες να συνδέουν τη δραστηριότητά τους στα παιχνίδια με τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, ώστε να μπορούν να αποταμιεύουν καθώς παίζουν.

Τώρα ο ίδιος και ο συνιδρυτής του Michael Gleason συγκέντρωσαν 20 εκατ. δολάρια από εταιρείες όπως οι Franklin Venture Partners, RX3 Ventures, SteelBridge Laboratories και Steelpoint Capital Partners, για την τελευταία του επιχείρηση, Ant Money.

Σε συνδυασμό με την άντληση νέων κεφαλαίων, η Ant Money ολοκλήρωσε την εξαγορά της Blast μέσω συγχώνευσης μετοχών με μετοχές, φέρνοντας τρεις ξεχωριστές εφαρμογές κάτω από την ομπρέλα της Ant Money: ATM, Blast και Learn & Earn.

Συγκεκριμένα, η εφαρμογή ATM βοηθά τους χρήστες να παράγουν μικρό-εισόδημα για τη συμμετοχή τους σε αντιστοίχιση εμπορικών σημάτων ενώ παρέχει πληροφορίες για τους καταναλωτές σε συνεργαζόμενες εταιρείες. Τα χρήματα αυτά επενδύονται στη συνέχεια στο χρηματιστήριο μέσω της Ant Money Advisors, ενός πλήρως ιδιόκτητου, εγγεγραμμένου στην SEC επενδυτικού και ρομποτικού συμβούλου, που ενσωματώνεται στην εφαρμογή.

Το Blast επιτρέπει στους παίκτες να κερδίζουν και να αποταμιεύουν για παιχνίδια, ενώ η εφαρμογή Learn & Earn, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Junior Achievement USA, βοηθά επίσης τους ανθρώπους να κερδίζουν χρήματα για την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων και στη συνέχεια επενδύει αυτόματα στην αγορά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις