Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Kineo: Φέτος κάντε δώρο μια συνδρομή ενοικίασης e-scooter

Η Kineo δίνει την ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί να βιώσει την εμπειρία του ηλεκτρικού πατινιού χωρίς να χρειαστεί να αγοράσει ένα, μετασχηματίζοντας την έννοια της ιδιοκτησίας.

Αν σκέφτεστε ακόμη τι δώρο να κάνετε στους δικούς σας τα Χριστούγεννα ή και την Πρωτοχρονιά υπάρχει μια συνδρομή που θα σας λύσει τα χέρια.

Ήδη ένα σκούτερ μπορεί να είναι το ιδανικό δώρο για εκείνους που θέλουν να κινούνται άμεσα και νιώθουν άνετα με το να οδηγήσουν ένα ηλεκτρικό πατίνι που όχι μόνο θα τους θυμίσει την παιδική τους ηλικία αλλά θα τους φέρει στην νέα εποχή με το μέσο του μέλλοντος.

Η Kineo δίνει μια δυνατότητα επιλογής από μια ποικιλία ηλεκτρικών οχημάτων, επιτρέποντας σας να το νοικιάσετε για ένα διάστημα, ανανεώνοντας την συνδρομή κάθε μήνα αν το επιθυμείτε, να το αγοράσετε ή να το ακυρώσετε όποτε επιθυμείτε απλά ενημερώνοντας.

Το κόστος εξαρτάται από το μοντέλο ενώ περιλαμβάνει και ένα συμβολικό ποσό για την εγγραφή στην υπηρεσία. Το πακέτο παρέχει δωρεάν τεχνική υποστήριξη και αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης ή κλοπής καθώς και πλήρη νομική προστασία για την μετακίνηση σας.

Στα plus της ενοικίασης ηλεκτρικών οχημάτων είναι σαφώς η χρηστικότητα και η πρακτικότητα τόσο στο μέγεθος των μέσων που προωθεί όσο και στην οικονομία που εξασφαλίζει καθώς αποτελεί μια οικολογική επιλογή που γλιτώνει χρήμα και χρόνο σε σταθερή βάση.

Δεν χρειάζεται πια να παίρνετε εισιτήρια και να φορτίζετε κάρτες για να μετακινηθείτε με το μετρό ή να ξοδεύεστε για κάθε άλλο μέσο. Μπορείτε κάλλιστα να βιώσετε μια διαφορετική urban εμπειρία, γνωρίζοντας τα στενά της πόλης καθώς στρίβετε με το πατίνι σας.

Αυτή η «μικρή επένδυση» εξοικονομεί ενέργεια και αξίζει για όλα όσα προσφέρει αφού η απόσβεση είναι δεδομένη αν σκεφτεί κανείς ότι η εταιρεία εγγυάται για την διάρκεια, την αντοχή και την ασφάλεια του οχήματος που θα λάβετε, χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις.

Προτού επιλέξετε πατίνι ή ποδήλατο για εσάς ή κάποιον δικό σας, δώστε προσοχή στην ταχύτητα, το μέγιστο βάρος, τα ελαστικά, τον κινητήρα και τις επιδόσεις που υπόσχεται το καθένα. Είναι σημαντικό το μέσο που θα διαλέξετε να είναι άνετο στο ταξίδι του.

Το αν επίσης η μπαταρία ανταπεξέρχεται στις καθημερινές ανάγκες και αποστάσεις που θα πρέπει να διανύσει το άτομο που θα το χρησιμοποιήσει για μια περίοδο είναι επίσης σημαντικό. Προτιμήστε ένα γνωστό προϊόν, αντί για μια φθηνή επιλογή, που να διαρκεί στον χρόνο.

Ένα λειτουργικό πατίνι πάει μαζί με μια μπαταρία υψηλής απόδοσης οπότε δώστε ένα budget για ένα ποιοτικό μέσο που δεν θα σας απογοητεύσει. Στην Kineo μπορείτε τώρα, εν μέσω εορταστικής προσφοράς, να νοικιάσετε ένα e-bike ή ένα e-scooter για 3 μήνες στην τιμή των 2 και χωρίς προκαταβολή, δίνοντας χαρά σε γνωστούς, συγγενείς και φίλους –ή και γιατί όχι και σε εσάς τους ίδιους– ενισχύοντας τόσο την σωματική όσο και την ψυχική διάθεση, με μια ευέλικτη λύση μετακίνησης και ιδιοκτησίας.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις