Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupper Mag #24: Αύριο 24/12 στα περίπτερα με τον Ελεύθερο Τύπο!

Το τελευταίο Startupper Mag της χρονιάς αύριο στα περίπτερα με τον Ελεύθερο Τυπο με πλούσια ύλη και πολλά θέματα και αφιερώματα.

Το εξώφυλλό μας είναι αφιερωμένο στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ΕΥΔΑΠ και την μεγάλη έμφαση που δίνει στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

Στο τεύχος 24 του Startupper Mag θα βρείτε ένα μεγάλο αφιέρωμα στις πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες είναι αυτές που μπορούν να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πλανήτης. Περιγράφουμε τις πιο σημαντικές απο αυτές, τις επενδύσεις που έχουν γίνει αλλά και αρκετές αξιοσημείωτες ελληνικές GreenTech Startups και πρωτοβουλίες.

Στο ίδιο τεύχος θα βρείτε και μια αποτύπωση του ελληνικού οικοσυστήματος έρευνας και τεχνολογίας όπου παράγεται σημαντικό έργο στην εμπορευματοποίηση της έρευνας μέσω τεχνοβλαστών (Spin-offs) και μια συνέντευξη του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστου Δήμα.

Τέλος, θα βρείτε συμβουλές για τη Startup σας, παρουσιάσεις εταιρειών, γνώμες ειδικών αλλά και μια αποτύπωση όλων των επενδύσεων στην ελληνική Startup σκηνή!

Μη χάσετε αύριο Παρασκευή, 24/12 τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής! 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις