Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το online My French Film Festival στην πλατφόρμα streaming Cinobo

Το ελληνικό "Netflix για ψαγμένες ταινίες" θα προβάλλει φέτος μέσα από την πλατφόρμα του το online φεστιβάλ γαλλόφωνου κινηματογράφου.

Το My French Film Festival, το πρώτο online φεστιβάλ γαλλόφωνου κινηματογράφου, επιστρέφει για 12η χρονιά, από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 14 Φεβρουαρίου 2022 και θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά με ελληνικό υποτιτλισμό στη streaming πλατφόρμα του Cinobo.

Οι 30 νέες ταινίες Α’ προβολής θα είναι διαθέσιμες για 30 μέρες με ελληνικούς, αγγλικούς και γαλλικούς υπότιτλους σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή με την αγορά του Festival Pass, και δωρεάν για τους συνδρομητές του Cinobo.

Το Cinobo είναι η ελληνική streaming πλατφόρμα και εταιρία διανομής που ειδικεύεται στον ανεξάρτητο και arthouse κινηματογράφο. Ιδρύθηκε το 2020, με παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο για να φέρει το “μεγάλο σινεμά, σε όλες τις οθόνες”, συγκεντρώνοντας προσεκτικά επιλεγμένο κινηματογραφικό περιεχόμενο από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα που είναι συχνά διάσπαρτο ή και δυσεύρετο.

Σήμερα, το Cinobo δίνει πρόσβαση στον μεγαλύτερο κατάλογο ανεξάρτητου κινηματογράφου μέσω μιας εκτενούς επιμελημένης online ταινιοθήκης για όλες τις διαθέσεις. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα είναι δυνατή από εφαρμογή σε Smart TV, smartphone και tablet και μέσω του cinobo.com σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα δωρεάν δοκιμής για 14 ημέρες και έκτοτε με μια ελάχιστη συνδρομή κάθε μήνα, χωρίς να χρειαστεί να δεσμευτεί μακροχρόνια, με δυνατότητα παρακολούθησης από 2 οθόνες ταυτόχρονα αλλά και προβολής εκτός σύνδεσης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις