Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Findbar: Η ελληνική μηχανή αναζήτησης για το On-Site Search είναι εδώ

Την καλύτερη εμπειρία on-site search ήρθε να προσφέρει το Findbar, απογειώνοντας την εμπειρία αναζήτησης και θέτοντας νέα standards στο digital commerce.

Ιδρυτές της ελληνικής εταιρείας είναι δύο από τα πλέον έμπειρα στελέχη του ηλεκτρονικού εμπορίου με έντονο αποτύπωμα στον χώρο, τον Δημήτρη Καζάκο και τον Γιάννη Καραλή.

Οι χρήστες απαιτούν πλέον από μια εμπειρία αγοράς την ευχρηστία, την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα της αναζήτησης μέσα σε κάθε eShop. Αυτήν ακριβώς την ανάγκη έρχεται να καλύψει το Findbar, προσφέροντας καινοτόμες και μοναδικές λύσεις, βασισμένες σε τεχνολογίες αιχμής.

Μέσα από ένα σύνολο λειτουργιών, όπως η φωνητική αναζήτηση, η αναζήτηση με φυσική γλώσσα, ανορθόγραφα ή με greeklish χαρακτήρες, το customization των αποτελεσμάτων αναζήτησης σύμφωνα με τις τρέχουσες καμπάνιες κάθε brand και άλλων μοναδικών μηχανισμών για τα δεδομένα του digital commerce, το Findbar έρχεται να δώσει νόημα σε κάθε όρο αναζήτησης και να κάνει ανιχνεύσιμο το σύνολο του προϊοντικού καταλόγου.

Δείτε περισσότερα στο findbar.io

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις