Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τα special offers των Startups του CapsuleT για την νέα σεζόν στον τουρισμό

Οι Startups του CapsuleT ανέπτυξαν νέα προϊόντα και τα διαθέτουν στην αγορά του τουρισμού μέσα από ειδικές προσφορές που απευθύνονται σε κάθε τουριστική επιχείρηση.

Ο CapsuleT, ο επιταχυντής που ενισχύει τις νεοφυείς ομάδες και επιχειρήσεις στον τομέα του τουρισμού, γνωστοποίησε τις ειδικές προσφορές και δωρεάν υπηρεσίες των Startups του για την νέα σεζόν που έρχεται.

Αναλυτικά, οι τουριστικές νεοσύστατες εταιρείες του 4ου κύκλου του CapsuleT παρουσίασαν μια σειρά από ευκαιρίες, τις οποίες ανέπτυξαν οι ίδιες τεχνολογικά, που μπορούν να αξιοποιηθούν από τουριστικές δομές με ένα «κλικ», όπως:

Vivestia

Δωρεάν για 1 χρόνο δημιουργία και προβολή μοντέλου εικονικής περιήγησης του καταλύματος – προσφορά για κάθε boutique, smart, ξενοδοχείο 5*, ιδιωτικές βίλες και γιοτ.

Culture App

100 άδειες χρήσης για 3D αναπαραστάσεις αρχαιολογικών χώρων σε tour operators και ξενοδοχεία, με QR code για σκανάρισμα και δωρεάν λήψη του περιεχομένου από τους πελάτες.

Kleesto

Πλήρες σύστημα διαχείρισης και οργάνωσης των δραστηριοτήτων και εμπειριών με έκπτωση στην ετήσια συνδρομή και δώρα που περιλαμβάνουν πακέτα συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Unlimited Adrenaline

Πρόγραμμα affiliate για καταλύματα και ξενοδοχεία για την προσφορά στους πελάτες μιας σειράς δραστηριοτήτων στην περιοχή – δωρεάν εγγραφές και 3 μήνες χρήσης της υπηρεσίας.

Simplybook

Επιστροφή 50% της προμήθειας από τις κρατήσεις των ενοικιαζόμενων οχημάτων για κάθε μικρό ή μεγάλο Rent a Car-Motorbike-ATV.

TicketSeller

Δραστηριότητες, εκδρομές και μεταφορές σε πελάτες με 30% έκπτωση στο corporate package με net τιμές και μεγαλύτερη προμήθεια για τους ίδιους.

Travel2Fit

Δωρεάν δοκιμή για 1 μήνα σε ψηφιακά εργαλεία δημιουργίας ταξιδιωτικών προτάσεων και προσφορών για απευθείας αύξηση των κρατήσεων και 20% έκπτωση στην συνδρομή.

Upiria

Δωρεάν προώθηση μέσα από μια εφαρμογή για εκδρομές και τουριστικές δράσεις με στόχο την προβολή των υπηρεσιών στους τελικούς καταναλωτές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, τις προθεσμίες και τις υπηρεσίες που προσφέρονται προνομιακά, κλικ στον σύνδεσμο της κάθε εταιρείας. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις