Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Revolut κινείται στο insurtech με προϊόν για κατοικίδια

Οι φιλοδοξίες της Revolut στον τομέα των super apps έχουν κάνει ένα ακόμη βήμα με την είσοδό της στον τομέα του insurtech μέσω της προώθησης ενός προϊόντος ασφάλισης κατοικίδιων ζώων.

Η εταιρεία αναφέρει ότι ενώ το προϊόν για κατοικίδια ζώα “ενισχύει” την υπάρχουσα ασφαλιστική της προσφορά, σηματοδοτεί επίσης την είσοδο στο insurtech, με περισσότερα αυτόνομα προϊόντα στον ορίζοντα.

Αρχικά διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο, το προφίλ κατοικίδιου ζώου εντός της εφαρμογής επιτρέπει στους πελάτες να διαχειρίζονται όλα όσα σχετίζονται με την ασφάλιση σε ένα μέρος, όπως η προβολή εγγράφων συμβολαίου, η υποβολή απαίτησης και η πρόσβαση σε υποστήριξη κτηνιάτρου.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μια μηνιαία συνδρομή που διατίθεται σε τρία πακέτα, Bronze, Silver και Gold, τα οποία προσφέρουν ετήσια κάλυψη κτηνιατρικών εξόδων έως και 10.000 λίρες Αγγλίας. Τα προγράμματα δεν έχουν καθορισμένη τιμή, αντίθετα η μηνιαία χρέωση εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η ηλικία, η φυλή, το φύλο και η τοποθεσία της γάτας ή του σκύλου.

Ο Chiraayu Sethi, product manager, pet insurance, Revolut, δήλωσε ότι είναι στην ευχάριστη θέση να κάνουν το πρώτο βήμα σε μια ακόμη κάθετη περιοχή και να λανσάρουν το πρώτο αυτόνομο προϊόν insurtech. Καθώς το insurtech είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος τομέας και η Revolut στοχεύει να γίνει ένας από τους κορυφαίους παίκτες του insurtech παγκοσμίως.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις