Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Zavvy έλαβε 4 εκατ. δολάρια για τον εκσυγχρονισμό του HR

Οι συνιδρυτές της εταιρείας Joshua Cornelius και Mehmet Yilmaz, οι οποίοι γνωρίστηκαν για πρώτη φορά ως φοιτητές στο Μόναχο, είχαν προηγουμένως επίσης συνιδρύσει την Freeletics, μία από τις πιο επιτυχημένες εφαρμογές υγείας και γυμναστικής στη Γερμανία, την οποία πούλησαν στην FitLab το 2018

Η Zavvy, μια Startup με έδρα το Μόναχο της Γερμανίας, ανακοίνωσε έναν γύρο χρηματοδότησης ύψους 4 εκατ. δολαρίων στον οποίο ηγήθηκε η La Famiglia VC.

Σε αυτόν συμμετείχαν και η Emerge Education με την Picus Capital και έναν αριθμό επενδυτών αγγέλων, μεταξύ των οποίων ο συνιδρυτής της Eventbrite, Renaud Visage, ο συνιδρυτής και CEO της Personio, Hanno Renner καθώς και ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Forto, Michael Wax.

Οι συνιδρυτές της εταιρείας Joshua Cornelius και Mehmet Yilmaz, οι οποίοι γνωρίστηκαν για πρώτη φορά ως φοιτητές στο Μόναχο, είχαν προηγουμένως επίσης συνιδρύσει την Freeletics, μία από τις πιο επιτυχημένες εφαρμογές υγείας και γυμναστικής στη Γερμανία, την οποία πούλησαν στην FitLab το 2018. Οι ιδρυτές τους έκαναν την μετάβαση από τον χώρο της γυμναστικής στην ενδυνάμωση των εργαζομένων, μιλώντας για μεγάλη επικάλυψη στις ανάγκες τους.

Προς το παρόν, η Zavvy επικεντρώνεται σε ορισμένους βασικούς τομείς: την ένταξη, την κατάρτιση, την ανάπτυξη των εργαζομένων και τα προγράμματα σύνδεσης για την ενθάρρυνση πιο χαλαρών συζητήσεων μεταξύ των συναδέλφων.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν τους διαφορετικούς τομείς που θέλουν να ενεργοποιήσουν για τους χρήστες τους με την τιμολόγηση να κλιμακώνεται ανάλογα.

Η εταιρεία απευθύνεται σε μεσαίου μεγέθους εταιρείες και έχει ήδη συνάψει συμφωνίες με αρκετούς πελάτες. Σε αυτούς περιλαμβάνονται εταιρείες όπως η Freeletics, καθώς και άλλες νεοσύστατες επιχειρήσεις από το Μόναχο, όπως η πλατφόρμα χρηματοδότησης ακινήτων Alasco και η υπηρεσία ενοικίασης τροχόσπιτων roadsurfer.

Στον πυρήνα της εμπειρίας του Zavvy βρίσκεται ένας no-code workflow builder που επιτρέπει στις εταιρείες να δημιουργούν γρήγορα το δικό τους εκπαιδευτικό υλικό και άλλες μορφές περιεχομένου στην υπηρεσία. Για να επιταχυνθεί αυτό, η υπηρεσία προσφέρει επίσης πρότυπα για όλες σχεδόν τις συνήθεις περιπτώσεις χρήσης ενώ για τις εταιρείες που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν λογιστικά φύλλα, η Zavvy προσφέρει επίσης μια σειρά δωρεάν εγχειριδίων παιχνιδιού.

Η υπηρεσία ενσωματώνεται επίσης με πολλά υφιστάμενα συστήματα ανθρώπινου δυναμικού (HR), καθώς και με το Slack και το Microsoft Teams. Μέρος της νέας χρηματοδότησης θα πάει στην ανάπτυξη αυτών των ενοποιήσεων, καθώς η Zavvy στοχεύει να ανεβάσει την αγορά και να προσελκύσει μεγαλύτερους πελάτες. Για το 2022, η ομάδα σχεδιάζει μάλιστα να ενσωματώσει περισσότερες λύσεις ακρόασης και κατάρτισης στην πλατφόρμα της.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις