Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Flirtpen: Το πρώτο dating app που επιτρέπει το χειρόγραφο feedback

Η εφαρμογή γνωριμιών επαναφέρει με τον τρόπο της την ανθρώπινη επαφή που εκλείπει από την tech μεσολάβηση των ραντεβού και της όλης ψηφιακής επικοινωνίας στο ερωτικό κομμάτι.

Πολλές εφαρμογές γνωριμιών βασίζονται στην προϋπόθεση ότι το περισσότερο είναι και καλύτερο. Μέχρι τώρα, πολλοί άνθρωποι έχουν όμως συνειδητοποιήσει ότι η ποσότητα δεν μεταφράζεται απαραίτητα σε ποιότητα. Σήμερα ειδικά παρατηρείται όλο και περισσότερο ότι αυτού του είδους η προσέγγιση ευτελίζει την διαδικασία εύρεσης συντρόφου.

Γιατί όμως επικρατούν τα ερωτικά μηνύματα στα social media και το ατέρμονο swipe όταν απλώς μπορούν να γράψουν ένα γράμμα σε χαρτί; Εδώ έρχεται το Flirtpen μέσω του οποίου επιχειρούν να επαναφέρουν τον χαμένο ρομαντισμό και την ανθρώπινη επαφή.  

Aποστολή τους είναι να θυμίσουν την απόλαυση που έχει η αφιέρωση του χρόνου σε κάποιον που τους ενδιαφέρει ερωτικά. Η εταιρεία δημιούργησε το πρώτο dating app, όπου οι χρήστες ανταλλάσσουν χειρόγραφα σημειώματα με σκοπό την γνωριμία. Το Flirtpen απλοποιεί τη διαδικασία σε δύο εύκολα βήματα για να τους βοηθήσει να βρουν ταίρι. Συγκεκριμένα, στέλνουν ένα χειρόγραφο σημείωμα, λαμβάνοντας ένα και -voilà- το chat ξεκλειδώνει. 

Το app στοχεύει να δημιουργήσει από κοινού μια κοινότητα ανθρώπων που διατίθενται να αφιερώσουν λίγο προσωπικό χρόνο για να στείλουν ένα μοναδικό χειρόγραφο μήνυμα. Άλλωστε, όσες φορές και αν γραφτεί ένα απλό «γεια» δεν θα είναι ποτέ το ίδιο. Πρόκειται λοιπόν για μια κοινότητα που βοηθά τον χρήστη να βρει το κατάλληλο ταίρι είτε για μια νύχτα είτε για μια ζωή.

Για να γίνει ο καθένας early adopter μπορεί να μπει στο flirtpen.com και να γραφτεί στην λίστα αναμονής για να μάθει πότε θα γίνει το launch σε appStore & Google Play. Όσοι γίνουν μέλη της κοινότητάς, θα λάβουν επίσης δωρεάν τον 1ο μήνα της υπηρεσίας Flirtpen Premium.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις