Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

MWC22: H Run4More παρουσιάζει τη δοκιμαστική έκδοση του app στο 4YFN

Έτοιμη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα της καινοτομίας, στην ελληνική αποστολή στο Mobile World Congress 2022, δηλώνει η Run4More, η πρώτη δωρεάν εφαρμογή στην Ελλάδα, για κινητά (Android & IOS), που παρακινεί και ανταμείβει τους χρήστες της με πόντους για τη σωματική τους δραστηριότητα.

Το Mobile World Congress 2022 αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού της παγκόσμιας αγοράς των ψηφιακών τεχνολογιών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη, μεταξύ 28 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου 2022. Το MWC 2022 πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο Fira Gran Via στη Βαρκελώνη και φέτος αναμένεται να φιλοξενήσει περισσότερους από 60.000 επισκέπτες. Στις συνεδριακές εκδηλώσεις του εκτιμάται ότι θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 400 ομιλητές, στους οποίους περιλαμβάνονται ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα, στο πλαίσιο της έκθεσης διοργανώνεται και το 4YFN, μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις για τον χώρο των startups διεθνώς.

Την οργάνωση της ελληνικής αποστολής, την οποία απαρτίζουν περισσότερες από 42 εταιρείες και οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στον χώρο της καινοτομίας, συντονίζουν ο Σύνδεσμος Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece).

Με όραμα την αύξηση της σωματικής δραστηριότητας των χρηστών και την υιοθέτηση ενός πιο δραστήριου τρόπου ζωής, η Run4More, στοχεύει στην παροχή των κατάλληλων κινήτρων, συνδυάζοντας εσωτερικά και εξωτερικά κίνητρα, στο σύνολο του πληθυσμού, προκειμένου να υιοθετήσουν έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής, προσθέτοντας την άθληση στην καθημερινή τους δραστηριότητα.

Με την χρήση μηχανισμών μηχανικής εκμάθησης, η εφαρμογή θα προσαρμόζει τις ανταμοιβές σε διάφορους τύπους χρηστών, θα ταιριάζει τις προσφορές με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις τους, ενώ παράλληλα θα μεγιστοποιεί την πιθανότητα παρακίνησης και την αφοσίωσή τους.

Αυξάνοντας την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα οφέλη της σωματικής δραστηριότητας, η Run4More φέρνει πιο κοντά χρήστες και συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, δημιουργώντας ένα οικοσύστημα αμοιβαίας επιβράβευσης και προώθησης της φυσικής άσκησης ως μια ευχάριστη και ωφέλιμη δραστηριότητα.

Στα πλαίσια της παρουσίασης της δοκιμαστικής έκδοσης της εφαρμογής διοργανώνουμε τον πρώτο μας διαγωνισμό στο χώρο του συνεδρίου και καλούμε τους επισκέπτες να δοκιμάσουν την εφαρμογή και να αναφέρουν ενδεχόμενα προβλήματα που προκύπτουν κατά την χρήση της.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει και ο πρώτος δοκιμαστικός διαγωνισμός στην Ελλάδα.

Στην μέχρι τώρα πορεία της Run4More, ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα προγράμματα επιτάχυνσης των ΑΡΧΙΜΗΔΗ του ΕΚΠΑ, YESS Incubation του Παν. Ιωαννίνων, Orange Grove και MIT Enterprise Greece.

Διαβάστε επίσης:

4YFN: Ποιες ελληνικές Startups συμμετέχουν στη κορυφαία πλατφόρμα καινοτομίας

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις