Η τράπεζα που φέρνει βιομετρικό onboarding σε νέο app αγορών Pay+

Η βρετανική Tesco Bank συνεργάζεται με την Onfido και βοηθά τους πελάτες της να να ανοίξουν ή να μπουν στον λογαριασμό με μια selfie σαν δεδομένο ταυτοποίησης.

Η Tesco Bank χρησιμοποιεί την τεχνολογία βιομετρικού ελέγχου ταυτότητας της Onfido για να επιταχύνει την είσοδο στον λογαριασμό Clubcard Pay+. Μέσω αυτού, οι χρήστες μπορούν να δεσμεύουν τις δαπάνες τους για ψώνια από οποιονδήποτε υπάρχοντα τραπεζικό λογαριασμό.

Το Tesco Clubcard Pay+, που ξεκίνησε τον Ιανουάριο, δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της Tesco να πληρώνουν με την κάρτα Clubcard και να συγκεντρώνουν επιπλέον πόντους επιβράβευσης όπου κι αν ψωνίζουν. Το Clubcard Pay+ δίνει επίσης στους αγοραστές τη δυνατότητα να εξοικονομούν χρήματα κατά τη διάρκεια των αγορών τους, στρογγυλοποιώντας τις αγορές τους στην πλησιέστερη λίρα, αποθηκεύοντας τη διαφορά σε έναν λογαριασμό Round Up.

Η Tesco ανέφερε σχετικά ότι η συνεργασία με την Onfido απλοποιεί τη διαδικασία για την είσοδο των πελατών. Αντί να συμπληρώνουν ταχυδρομικές αιτήσεις, οι πελάτες μπορούν να υποβάλλουν αίτηση απευθείας μέσω της εφαρμογής κινητής τραπεζικής της Tesco Bank, χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία ενός κρατικού εγγράφου ταυτότητας (ID) και μια selfie.

Η Onfido ελέγχει πρώτα ότι η ταυτότητα είναι γνήσια και στη συνέχεια την αντιστοιχίζει με το πρόσωπο του χρήστη με ένα έγγραφο ταυτοποίησης ή μια selfie, χρησιμοποιώντας ειδικούς αλγόριθμους. Πρόσθετες λειτουργίες, όπως η αυτόματη συμπλήρωση οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων (OCR), εξάγουν δεδομένα από την ταυτότητα για να προ-συμπληρώσουν τη φόρμα αίτησης, ώστε να απλοποιηθεί περαιτέρω η διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις