Η WATT+VOLT ψηφιοποιεί το δίκτυο της με την τεχνολογία της Vodafone

Η WATT+VOLT, ο πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, συνεργάστηκε με το Vodafone Business για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της, επενδύοντας στο υπερσύγχρονο δίκτυο Vodafone SD-WAN.

Με το Vodafone SD-WAN, πλέον το κάθε σημείο του δικτύου της WATT+VOLT είναι αυτόνομο, επιτρέποντας στα καταστήματα να επικοινωνούν μεταξύ τους ανεξάρτητα για διάφορες απαραίτητες ενέργειες, όπως είναι οι διαδικτυακές προσφορές. Πρόκειται για ένα σημαντικό τεχνολογικό έργο, δεδομένης της δυναμικής παρουσίας της WATT+VOLT, με περισσότερα από 85 καταστήματα στη νησιωτική και ηπειρωτική χώρα.

Έτσι, η WATT+VOLT μέσα από το δίκτυο Vodafone SD-WAN εξοικονομεί πόρους σε επενδύσεις εξοπλισμού και τεχνογνωσίας, που την καθιστούν απόλυτα ευέλικτη και λειτουργική, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής, οι οποίες απαιτούν ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις εκάστοτε συνθήκες της αγοράς.

Το Vodafone SD-WAN είναι μία υπηρεσία, που εκσυγχρονίζει την επιχείρηση και την ετοιμάζει για την ψηφιακή εποχή. Η δυνατότητα διαχείρισης ολόκληρου του δικτύου από μία και μόνο κεντρική πλατφόρμα, καθώς και η ενσωματωμένη ευφυία του, επιτρέπουν την επίβλεψη 3.000 και πλέον εφαρμογών και πρωτοκόλλων, την αναγνώριση και την ταξινόμησή τους ανά προτεραιότητα, αλλά και τον ποιοτικό έλεγχο για την απόδοσή τους, με βάση τη ζήτηση και τις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης.

Ανάμεσα σε αυτές τις εφαρμογές είναι, λόγου χάριν, τα συστήματα πληρωμών και τα εργαλεία αποδοτικότητας, συνεργασίας και τηλεδιάσκεψης. Με το Vodafone SD-WAN μπορούν να αξιοποιηθούν ταυτόχρονα διάφορα κανάλια συνδεσιμότητας, όπως ευρυζωνική, σταθερή, ασύρματα κινητά δίκτυα 4G και 5G καθώς και μισθωμένη γραμμή, χωρίς καθυστερήσεις και με πλήρη ασφάλεια. Επιπλέον, με την υιοθέτηση της λύσης Vodafone SD-WAN το Vodafone Business αναλαμβάνει τη διαχείριση και τον σχεδιασμό του δικτύου ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εταιρείας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις