Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

realme: Για πρώτη φορά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone 5G στον κόσμο!

Η realme, η νεότερη ανάμεσα στις 6 κορυφαίες μάρκες smartphone σε παγκόσμιο επίπεδο, αναδείχθηκε ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο για πρώτη φορά στα χρονικά. Η ισχυρή ανάπτυξη έδωσε τη δυνατότητα στην realme να κατακτήσει μια θέση στο TOP 5, όσον αφορά τις αποστολές smartphone 5G σε 20 παγκόσμιες αγορές και ενίσχυσε τη θέση της ως ηγέτιδα του κλάδου στον εκδημοκρατισμό της τεχνολογίας και των υπηρεσιών 5G.

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Counterpoint Research, οι αποστολές 5G της realme έχουν αυξηθεί περισσότερο σε σύγκριση με όλες τις μεγάλες επωνυμίες smartphone – με αύξηση της τάξης του 165% σε ετήσια βάση, το τέταρτο τρίμηνο του 2021. Η ταχεία ανάπτυξη τροφοδοτήθηκε από την επέκταση της εταιρείας σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης όπως η Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ελβετία, σε καθεμία από τις οποίες είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα χάρη στη σειρά GT και το 8 5G.

Παράλληλα, οι συσκευές 5G της realme συνέχισαν να αποδίδουν καλά σε περιοχές όπως η Μέση Ανατολή & η Βόρεια Αφρική και σε Ασία-Ειρηνικό, που αποτελούν την πλειοψηφία των 20 αγορών (συμπεριλαμβανομένων της Ινδίας, του Μπαγκλαντές, της Μαλαισίας, του Μαρόκου, της Μιανμάρ και της Σιγκαπούρης) όπου οι αποστολές smartphone 5G της realme κατατάσσονται στην πρώτη πεντάδα.

Για την περαιτέρω ενίσχυση της αφοσίωσης στην παροχή υπηρεσιών και premium εμπειρίας 5G, η realme παρουσίασε το πιο premium προϊόν της – το GT 2 Pro και αποκάλυψε τη φόρτιση 150W στο GT NEO 3 στο MWC 2022 στη Βαρκελώνη, μόλις πριν από δύο εβδομάδες. Αυτή η ναυαρχίδα υπόσχεται μια εμπειρία Μεγαλύτερη Από Όσο Μπορείς Να Δεις, με τον καλύτερο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1 και την καλύτερη επίπεδη οθόνη Android 2K.

Η realme ξεκινά, επίσης, την πρώτη περιοδεία με Pop-up Store στην Ευρώπη σε Παρίσι, Μαδρίτη, Ρώμη, Βαρσοβία, Άμστερνταμ και Κολωνία, με κορυφαία flagship προϊόντα και βιώσιμα έργα τέχνης. Τα προϊόντα της σειράς GT 2 είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα για προ-παραγγελία από τις 15 Μαρτίου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις