Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Playter “σήκωσε” 1,7 εκατ. δολάρια για να φέρει το BNPL στον χώρο του B2B

Η Playter, μια εταιρεία με έδρα το Λονδίνο που φέρνει το buy now pay later στο χώρο B2B, συγκέντρωσε 1,7 εκατ. δολάρια σε ένα γύρο χρηματοδότησης seed. Στον γύρο funding ηγήθηκαν οι Fin Capital και 1818 Ventures.

Η Playter σκοπεύει να βοηθήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να μειώσουν το ποσοστό καύσης (burn rate) τους, επιτρέποντας τους να πληρώνουν τα τιμολόγια επαγγελματικών υπηρεσιών σε δόσεις.

Η πλατφόρμα που ξεκίνησε πέρσι, δίνει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ξεκλειδώσουν έως και 300.000 λίρες χωρίς κόστος τόκων ή διαμοιρασμό εσόδων με συνδρομή που ξεκινά από 550 λίρες το μήνα.

Η εταιρεία ανέφερε μάλιστα ότι έχει αυξηθεί πάνω από 1000% σε μέγεθος και έσοδα τους τελευταίους μήνες ενώ θα χρησιμοποιήσει τα νέα κεφάλαια για να διατηρήσει αυτήν την ανάπτυξη.

Ο Jamie Beaumont, διευθύνων σύμβουλος της Playter, σημείωσε τέλος ότι η πρόσβαση σε κεφάλαια για τις επιχειρήσεις μπορεί να είναι μια δύσκολη, πολύπλοκη και χρονοβόρα εμπειρία, και αυτό ακριβώς το πρόβλημα έρχονται να διορθώσουν μέσω των παροχών τους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις