Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Accusonus μπήκε στο team της Meta και ενημέρωσε τους συνδρομητές της

Οι συνδρομητές της Accusonus έλαβαν e-mail από την Startup ότι πλέον βρίσκεται στο δυναμικό της Meta, ενημερώνοντας παράλληλα για τις αλλαγές των προϊόντων της. Συγκεκριμένα, στο μήνυμα η εταιρεία φαίνεται να αναφέρεται στην νέα της συνεργασία με την Meta, η οποία θα σημάνει τον εκδημοκρατισμό των υπηρεσιών της στην δημιουργία περιεχομένου μέσω της ανάπτυξης τεχνολογίας της για τους δισεκατομμύριους χρήστες της.  

Η Startup από την Πάτρα δήλωσε ότι θα υπάρξουν ορισμένες αλλαγές στις παροχές της, όπως μεταξύ άλλων στα προϊόντα SFX & Music Cellar, Mauvio, Beat Making & Drum Mixing, τα οποία θα ανασταλούν ενώ σχολίασε ότι το πακέτο αποκατάστασης ήχου ERA Bundle και το φωνητικό εφέ Voice Changer θα είναι διαθέσιμα για μια ακόμη χρονιά.  

Η εταιρεία διαβεβαίωσε τους συνδρομητές της ότι θα τους ενημερώνει συνεχώς για τυχόν αλλαγές μέσω email καθώς βρίσκονται σε μια περίοδο μετάβασης. Η Meta στοχεύει να αξιοποιήσει αλλά και να εμπλουτίσει τα προϊόντα και την τεχνολογία της Accusonus, εντάσσοντας την πλήρως στην ομάδα της. Ήδη το λογισμικό της εταιρείας έχει χρησιμοποιηθεί από κορυφαίους παραγωγούς στην μουσική βιομηχανία όπως και από δημιουργούς και στούντιο παγκοσμίως.  

Άλλωστε, τα προϊόντα της Accusonus αναμένεται να επανδρώσουν το virtual ακουστικό-ηχητικό σύμπαν που οραματίζεται σε επίπεδο metaverse ο κολοσσός, εξελίσσοντας ταυτόχρονα τα εργαλεία της ελληνικής νεοφυούς εταιρείας, η οποία εξαγοράστηκε στις αρχές Φεβρουαρίου του 2022 έναντι 100 εκατ. δολαρίων.  

Διαβάστε επίσης:

Έπεσαν οι υπογραφές στο deal εξαγοράς της Accusonus από την Meta!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις