Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΟΠΑΠ: «Διδάσκει» τον επιχειρηματικό κόσμο τι σημαίνει εμπράγματη Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η στρατηγική του ΟΠΑΠ στο Ουκρανικό είναι πολυεπίπεδη και κινείται σε άξονες που φιλοδοξούν να προσφέρουν απτή βοήθεια

Μαθήματα σύγχρονου management, που διαπνέεται από ενσυναίσθηση, ταχύτητα, ακεραιότητα, ουσιαστική στήριξη σε κάποιον που δοκιμάζεται έντονα και έχει απειράριθμες ανάγκες, καθαρότητα στάσης δίχως να αφήνεται να εισχωρήσει καν η παραμικρή πιθανότητα παρερμηνείας, προσφέρει προς κάθε ενδιαφερόμενο η διοίκηση του ΟΠΑΠ.

Η αναίτια, όσο και ανήθικη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, με την συνοδεία πολεμικών ενεργειών, αποτέλεσε την πλέον πρόσφατη αφορμή για το C-Level management του ΟΠΑΠ, που με εντυπωσιακή αμεσότητα, αδιαπραγμάτευτη αποφασιστικότητα, όσο και κρυστάλλινη θέση, σχεδίασε και υλοποιεί ένα action plan ουσίας, μακριά από την πρόκληση εφήμερων εντυπώσεων και την εφαρμογή δράσεων CSR για τους τύπους και την συμπλήρωση των απαραίτητων quotas…

Η στρατηγική του ΟΠΑΠ στο Ουκρανικό είναι πολυεπίπεδη και κινείται σε άξονες που φιλοδοξούν να προσφέρουν απτή βοήθεια. Συγκεκριμένα, επέλεξε να σταθεί στο πλευρό των Ουκρανών και δη των πληγέντων, συνεισφέροντας στη σημαντική ανθρωπιστική πρωτοβουλία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μέσω της άμεσης οικονομικής ενίσχυσης του.

Από τα πρώτα εικοσιτετράωρα, κιόλας, τέσσερα για την ακρίβεια (από τις 28 Φεβρουαρίου 2022) της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, ο ΟΠΑΠ ανέστειλε τον στοιχηματισμό σε όλα τα αθλητικά γεγονότα που συνδέονται με ρωσικές και λευκορωσικές διοργανώσεις, αλλά και αντίστοιχες ομάδες προερχόμενες από τις συγκεκριμένες χώρες.

Last but not least, προ ημερών φωταγώγησε το κτίριο των κεντρικών του γραφείων στη Λεωφόρο Αθηνών στο μπλε και το κίτρινο, τα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας, σε μια επίδειξη ηθικής στήριξης και αλληλεγγύης προς το αγωνιζόμενο έθνος και τους κατοίκους του.

Management με παρελθόν που τους «έδειξε» το μέλλον!

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό, μα και ενδεικτικό συνάμα των διδαγμάτων της ζωής και της ιστορίας, που σφυρηλατούν χαρακτήρες, προσωπικότητες και αναδεικνύουν την ηθική ως βασικό στοιχείο διαφοροποίησης, είναι το γεγονός πως τα στελέχη που απαρτίζουν τις πλέον καίριες θέσεις του top management του ΟΠΑΠ έχουν γεννηθεί στην Δημοκρατία της Τσεχίας. Σήμερα. Γιατί πριν από μερικές δεκαετίες, όταν και γεννήθηκαν , ονομαζόταν Τσεχοσλοβακία και βρισκόταν δέσμια του κομμουνισμού.

Τόσο ο Kamil Ziegler, Εκτελεστικός Πρόεδρος (Executive President) της ΟΠΑΠ Α.Ε., όσο ο Jan Karas, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) του Οργανισμού, μα και ο Pavel Mucha, Οικονομικός Διευθυντής (CFO) στην ΟΠΑΠ Α.Ε., έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στη Δημοκρατία της Τσεχίας.

διαβάστε όλο το θέμα στο emea business voice

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις