Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στην τελική ευθεία τα Startup Europe Awards Greece 2017

Σε λίγες ημέρες από σήμερα και συγκεκριμένα την 01/12/2017 λήγει η προθεσμία υποβολών υποψηφιοτήτων για τις καλύτερες καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις της Ελλάδας για το 2017. Τα Startup Europe Awards είναι ένας ευρωπαϊκός θεσμός που υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων startups της Ευρώπης σε 18 διαφορετικές κατηγορίες.

Πριν τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό που θα διοργανωθεί στις Βρυξέλλες το πρώτο εξάμηνο του 2018, προηγούνται οι εθνικοί διαγωνισμοί από κάθε χώρα της Ευρώπης. Στο πλαίσιο αυτό, για την Ελλάδα ο επίσημος φορέας διοργάνωσης του εθνικού διαγωνισμού, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας με την υποστήριξη του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, της OECON GROUP, του Youth Entrepreneurship Club  και του συνεργατικού χώρου POM πρόκειται να αναδείξουν για το 2017 τις καλύτερες ελληνικές Startups σε 18 κατηγορίες (Green, Smart Cities, Energy, Social, Tourism, Fintech, Creative κ.α.).

Οι νικήτριες startups εκτός της δυνατότητάς τους να διαγωνιστούν στον τελικό Ευρωπαϊκό διαγωνισμό κερδίζουν ευρωπαϊκή προβολή μέσω των media partners και των social media partners των Startup Europe Awards, ψηφιακό δίπλωμα όπου πιστοποιεί την επιτυχία της startup στην κατηγορία της και τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα mentoring program. Επιπλέον, φέτος καταβάλλεται προσπάθεια για την ενσωμάτωση χρηματικών βραβείων στους νικητές.

Εάν πιστεύετε και εσείς ότι έχετε μια καινοτόμα startup η οποία ξεχωρίζει για την ιδέα και την πρωτοτυπία της μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη σελίδα http://seua2017.ied.eu/ μέχρι 01/12/2017.

Δημοσίευση Τρίτων

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις