Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

108 εκατ. ευρώ έλαβε η Omnipresent για μια fully-remote αγορά εργασίας

Η πανταχού παρούσα Startup αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς.

H Omnipresent ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο χρηματοδότησής της συγκεντρώνοντας περισσότερα από 108 εκατ. ευρώ. Η πανταχού παρούσα Startup που βοηθά τις επιχειρήσεις να διαχειριστούν την ομάδα των εργαζομένων τους όπου κι αν εκείνοι βρίσκονται ιδρύθηκε το 2019 στο Λονδίνο και μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να έχει παρουσία σε 150 χώρες.

Στόχος της Omnipresent είναι να διευκολύνει τη συνεργασία των εταιρειών και των εργαζομένων στη διεθνή αγορά εργασίας. Η πανδημία και η ανάγκη για εργασία από το σπίτι που προέκυψε ως αποτέλεσμά της καθιστούν τις υπηρεσίες της Omnipresent απαραίτητες για πολλούς εργοδότες, οι οποίοι δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούν για το διαδικαστικό κομμάτι μίας νέας πρόσληψης, αλλά μόνο για την σωστή επιλογή εργαζομένων.

Η Omnipresent διευκολύνει τις διαδικασίες onboarding και offboarding, αναλαμβάνει τη μισθοδοσία των εργαζομένων, προσφέρει νομικές συμβουλές στους πελάτες της, ενώ παράλληλα διατηρεί μία αξιόπιστη πλατφόρμα που εγγυάται την προστασία ευαίσθητων δεδομένων. Αξίζει να σημειωθεί πως και η ίδια η ομάδα της Omnipresent είναι fully-remote και μάλιστα εντός του 2021 κατάφερε να 10πλασιαστεί, οδηγώντας και σε σημαντική αύξηση των κερδών της εταιρείας.

Το 2021 η Omnipresent κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 12,3 εκατ. ευρώ, το οποίο φαίνεται να αξιοποιήθηκε σωστά, κερδίζοντας το επόμενο μεγάλο boost των 108 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Multiplier: Η HR tech Startup ανοίγει το δρόμο για μια εξ’ ολοκλήρου remote αγορά εργασίας

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις