Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Weglot συγκέντρωσε 45 εκατ. ευρώ για μεταφραστικές υπηρεσίες

Η γαλλική Startup προσφέρει λογισμικό μετάφρασης χωρίς την αλλαγή κώδικα για να κάνει τα sites πολύγλωσσα.

Η Weglot είναι μία γαλλική startup που προσφέρει μία SaaS λύση σε εταιρείες που θέλουν να παρουσιάσουν την ιστοσελίδα τους σε περισσότερες από μία γλώσσες. Το localization είναι απαραίτητο για την λειτουργία των επιχειρήσεων σε διεθνές επίπεδο, όμως συνήθως η διαδικασία προσαρμογής των ιστοσελίδων είναι χρονοβόρα.   

Αυτό που ξεχωρίζει την Weglot είναι ότι το λογισμικό της επιτρέπει τη μετάφραση ιστοσελίδων μέσα σε μερικές ώρες, χωρίς την ανάγκη αλλαγών στον κώδικα. Η μεταφραστική λύση της εταιρείας έρχεται με ένα εύκολο στη χρήση λογισμικό που επικεντρώνεται στον πελάτη και κάνει τη μετάφραση μίας ιστοσελίδας πιο απλή από ποτέ. 

Από την ίδρυσή της το 2016 μέχρι σήμερα, η Weglot έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε περισσότερες από 50.000 επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων οι IBMMicrosoft και Spotify, ενώ φιλοδοξεί να γίνει o παγκόσμιος ηγέτης στη μετάφραση ιστοσελίδων. H νέα επένδυση, ύψους 45 εκατ. ευρώ, ήρθε στην εταιρεία από την Partech και θα βοηθήσει στην επιτάχυνση της επέκτασής της.  

Η χρηματοδότηση είναι μία ευκαιρία για νέες προσλήψεις, διεύρυνση των εργασιών και επομένως βελτίωση της υπηρεσίας. Οι εξαιρετικές κριτικές των πελατών της εταιρείας δείχνουν την αφοσίωσή της Weglot στον στόχο της, την παροχή μίας γρήγορης και προσιτής μεταφραστικής λύσης σε κάθε είδους επιχείρηση που την έχει ανάγκη. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις