Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Update του Instagram για να βλέπουν οι χρήστες μόνο ό,τι θέλουν στο feed

Δύο νέες επιλογές, τα αγαπημένα και τους ακόλουθους έβαλε η εφαρμογή για να προσωποποιήσει ακόμη περισσότερο το τι θα φαίνεται στην ροή.

H Meta παρουσίασε τους δύο νέους τρόπους παρακολούθησης στο τι θα μπορούν να βλέπουν οι χρήστες ψηλότερα στη ροή ενημερώσεων τους μέσα από τις επιλογές: Αγαπημένα και Ακόλουθοι. Με τους δυο νέους αυτούς τρόπους παρακολούθησης της ροής, οι χρήστες θα μπορούν να διαμορφώσουν το Instagram τους έχοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία αλλά και τη δυνατότητα να δούνε γρήγορα αυτό που τους ενδιαφέρει που είναι ένα εξίσου σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Τι είναι τα Αγαπημένα και τι οι Ακόλουθοι;

Η ροή των χρηστών στο Instagram είναι ένας συνδυασμός φωτογραφιών και βίντεο από άτομα που ακολουθούν, προτεινόμενες αναρτήσεις και πολλά άλλα. Με την πάροδο του χρόνου, θα προστίθενται περισσότερες προτάσεις στη ροή με βάση τα ενδιαφέροντά των χρηστών – στα Αγαπημένα και στους Ακόλουθους – που είναι δύο νέοι τρόποι για να ενημερωθούν για πρόσφατες αναρτήσεις των λογαριασμών που ακολουθούν.

Τα Αγαπημένα θα δείχνουν τα πιο πρόσφατα από τους λογαριασμούς της επιλογής των χρηστών από τους στενούς/ κοντινούς φίλους και τους αγαπημένους δημιουργούς. Πέρα από αυτό, οι αναρτήσεις από λογαριασμούς στα Αγαπημένα θα εμφανίζονται, επίσης, ψηλότερα στη ροή (feed) της αρχικής σελίδας των χρηστών.

Με τους Ακόλουθους θα εμφανίζονται οι δημοσιεύσεις από τα άτομα που απλά ακολουθούν. Τόσο τα Αγαπημένα όσο και οι Ακόλουθοι θα εμφανίζουν τις αναρτήσεις με χρονολογική σειρά, ώστε να μπορούν οι χρήστες να ενημερώνονται γρήγορα για τις πρόσφατες αναρτήσεις.

Για να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες τα Αγαπημένα και τους Ακόλουθους, πρέπει να πατήσουν στην ένδειξη Instagram στην επάνω αριστερή γωνία της αρχικής τους σελίδας για να επιλέξουν αυτό που θέλουν να δουν.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις