Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η VISA λανσάρει NFT πρόγραμμα για καλλιτέχνες και creators

Το πρόγραμμα θα λέγεται Visa Creator και θα τους βοηθά να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους με την συμβολή των NFT στην ψηφιακή οικονομία.

Η Visa έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα για να βοηθήσει τους καλλιτέχνες που ασχολούνται με την ψηφιακή τεχνολογία να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους μέσω NFT.

Ο κολοσσός των πληρωμών ανέφερε ότι υπάρχουν περίπου 50 εκατ. καλλιτέχνες, μουσικοί, σχεδιαστές, κινηματογραφιστές και άλλοι δημιουργοί που δημοσιεύουν περιεχόμενο, ως πηγή εισοδήματος πλήρους ή μερικής απασχόλησης, συμβάλλοντας σε μια οικονομία 100 δισ. δολαρίων.

Το νέο μονοετές πρόγραμμα Visa Creator υπόσχεται να βοηθήσει ορισμένους από αυτούς τους καλλιτέχνες που θέλουν να ενσωματώσουν τα NFTs στο επιχειρηματικό τους μοντέλο.

Όσοι επιλεγούν να ενταχθούν στην ομάδα θα λάβουν τεχνική και προϊοντική καθοδήγηση από τους εμπειρογνώμονες σε ζητήματα crypto της Visa, πρόσβαση στα υπόλοιπα μέλη τους,  στους ηγέτες του κλάδου αλλά και στους πελάτες και συνεργάτες της Visa, καθώς και υποτροφία.

Η Visa, η οποία πέρσι διέθεσε 150.000 δολάρια για το δικό της CryptoPunk NFT, διερευνά πώς μπορεί να αξιοποιήσει έναν τομέα που παρουσιάζει εκρηκτική ανάπτυξη, προλαβαίνοντας τις τάσεις προς ανταγωνιστικό της όφελος στον χώρο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις