Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η COSMOTE δίνει data σε όλους τους συνδρομητές για το Πάσχα

Η προσφορά ισχύει για 15 ημέρες, μόνο με 5,90 ευρώ, για όλους τους συνδρομητές κινητής και ενεργοποιείται μέσω των εφαρμογών My COSMOTE & WHAT’S UP.

Συνεχίζοντας τις προσφορές απεριόριστων data για τους συνδρομητές κινητής, η COSMOTE προσφέρει φέτος το Πάσχα σε όλους τους πελάτες -οικιακούς και εταιρικούς- απεριόριστα data για 15 ημέρες με 5,90 ευρώ.

Όλοι οι συνδρομητές κινητής (συμβολαίου, COSMOTE Neo, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής), μπορούν να ενεργοποιήσουν την Πασχαλινή προσφορά, οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν, έως και τη Δευτέρα 2 Μαΐου. Η προσφορά ισχύει για 15 ημέρες από την στιγμή ενεργοποίησης του πακέτου και δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να απολαμβάνουν πραγματικά απεριόριστα data, χωρίς κανέναν περιορισμό στην ταχύτητα του δικτύου. Η ενεργοποίηση της προσφοράς πραγματοποιείται μέσω των app My COSMOTE και WHAT’S UP. Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά COSMOTE: εδώ και αντίστοιχα για WHAT’S UP: εδώ

Internet στο εξοχικό με 200GB και ταχύτητες έως 150Mbps από 25 ευρώ

Για το εξοχικό ή το ενοικιαζόμενο σπίτι, η COSMOTE διαθέτει επίσης λύσεις για WiFi Ιnternet, χωρίς σταθερή γραμμή, μέσω δικτύου κινητής. Οι λύσεις αυτές είναι το COSMOTE WiFi Router, που παρέχει δυνατότητα σύνδεσης σε έως 32 συσκευές ταυτόχρονα με ταχύτητα Internet έως 150Mbps στο εξοχικό και το COSMOTE Pocket WiFi, που αποτελεί την ιδανική λύση για WiFi Internet σε οποιοδήποτε σημείο.

Ειδικά για τους χρήστες του WiFi Router και του Pocket WiFi, η COSMOTE αυτό το Πάσχα δημιούργησε προσφορές με πολύ περισσότερα data στην ίδια τιμή, για να μπορούν να είναι online, να ψυχαγωγούνται και να εργάζονται από όπου και αν βρίσκονται. Συγκεκριμένα, η COSMOTE προσφέρει 200GB με 25 ευρώ, για 1 μήνα και 200GB με 80 ευρώ, για 1 χρόνο. Η ενεργοποίηση των προσφορών μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή, έως και τη Δευτέρα 2 Μαΐου, μέσω του My COSMOTE App.

Περισσότερες πληροφορίες: εδώ

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις