Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέο webinar για την 4η Βιομηχανική Επανάσταση από το skywalker.gr

Η online ημερίδα θα γίνει αύριο στα πλαίσια μιας σειράς δράσεων του Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible.

Τo skywalker.gr στο πλαίσιο της δέσμης πρωτοβουλιών του Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible διοργανώνει την online ημερίδα με τίτλο «4η Βιομηχανική Επανάσταση: Ευκαιρίες και ανατροπές». Το webinar θα γίνει τη Μ. Τρίτη 19 Απριλίου και ώρα 13:00 με μια live συνάντηση στο Facebook του Skywalker.gr-Εργασία στην Ελλάδα και το site «Βγαίνουμε μπροστά».

Η μακρά εγχώρια ύφεση και τα αποτελέσματα της πανδημίας, ο πόλεμος, καθώς και η καθημερινή ζωή με την περιπλοκότητα, τη μεταβλητότητα και τις αβεβαιότητες, είναι τα στοιχεία της σημερινής συγκυρίας, που βαθμιαία γεννούν και άλλες αλλαγές σε ολόκληρο το οικονομικό, πολιτικό και οικονομικό γίγνεσθαι.

Σκοπός της online ημερίδας είναι η ενημέρωση για τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, όπως και για όλες τις αλλαγές που πρόκειται να διαμορφώσουν μια νέα οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα.

Επιστημονικός συνεργάτης της online ημερίδας είναι ο Όμιλος Τεχνητής Νοημοσύνης AI Catalyst ενώ στη συζήτηση θα αναπτυχθούν θέματα όπως:

  • Τα χαρακτηριστικά της 4ης Bιομηχανικής Eπανάστασης.
  • Η γραμμική προσέγγιση του χθες και η εκθετική προσέγγιση του σήμερα.
  • Οι έξυπνες παρακάμψεις μέσω των τεχνολογιών: τεχνητή νοημοσύνη, βιοτεχνολογία, σύγχρονα υλικά.
  • Οι επιπτώσεις στον τρόπο ζωής, στην εργασία και στην κοινωνική συνοχή.
  • Η ηθική διάσταση των νέων τεχνολογιών.
  • Πώς η Ελλάδα μπορεί να αντεπεξέλθει στις σύγχρονες διεθνείς εξελίξεις.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Παντελής Λάμπρου, Co-founder & CEO της P&I, ενώ στο πάνελ θα συμμετάσχουν και οι ακόλουθοι ομιλητές:

  • Δημήτριος Γερογιάννης, PhD,  ΑI&Μe Founder
  • Νικόλαος Λάμπρου, Καθηγητής – Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δ/τής Εργαστηρίου Ενζυμικής Βιοτεχνολογίας, Συνιδρυτής/CR&DO Τεχνοβλαστού Enzyceuticals
  • Σπύρος Αρσένης, επικεφαλής Ανάπτυξης Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Εθνικής Τράπεζας, επικεφαλής του προγράμματος NBG Business Seeds
  • Δώρα Φούντα, Κοινωνιολόγος MPhil, University of Glasgow – Certified coach University of Cambridge, UK

Η ημερίδα θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom και θα μεταδοθεί ταυτόχρονα μέσω της πλατφόρμας Facebook του skywalker.gr, ώστε το κοινό να μπορεί να παρακολουθήσει αλλά και να υποβάλει γραπτώς τα ερωτήματά του. Θα μεταδοθεί επίσης live από το site vgainoumemprosta.skywalker.gr (χωρίς τη δυνατότητα παρεμβάσεων). Η διοργάνωση της online ημερίδας πραγματοποιείται με την συμβολή του Startupper ως χορηγός επικοινωνίας μεταξύ άλλων.

Περισσότερα στο www.bossible.gr και για δηλώσεις δωρεάν συμμετοχής στο Facebook Event: «4η Βιομηχανική Επανάσταση: Ευκαιρίες και ανατροπές». Επιπλέον, για το video της οnline ημερίδας «4η Βιομηχανική Επανάσταση: Ευκαιρίες και ανατροπές» σε αυτό το link

Για περισσότερες πληροφορίες: Μαίρη Κατσαπρίνη, Marketing Director, skywalker.gr, 210 9730280 (εσωτ. 231), [email protected]

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις