Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Με το βλέμμα στην εξωστρέφεια η Τουρκική Mükellef έλαβε 1 εκατ. δολάρια

Το πόσο του 1 εκατ. δολαρίων έλαβε ως χρηματοδότηση η Τουρκική fintech Mükellef, που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη, σε μια διαδικασία που ηγήθηκε το venture capital Finberg, με τη συμμετοχή των Oyak Asset ManagementColendihiVC, καθώς επίσης και έξι συνολικά angel investors. 

Ως διαδικτυακή πλατφόρμα που επιτρέπει στους επιχειρηματίες να διαχειρίζονται τις εγκαταστάσεις εταιρειών και όλες τις χρηματοοικονομικές διαδικασίες στην Τουρκία, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, η Mükellef συμβάλλει στην ανάπτυξη του οικοσυστήματος επιχειρηματικών συμμετοχών στις χώρες όπου εισέρχεται. Μάλιστα, η Τουρκική εταιρεία σχεδιάζει να εισέλθει στον Καναδά, την Ολλανδία, τη Σιγκαπούρη, τη Μάλτα, το Μαυροβούνιο, αλλά και την Ουγγαρία έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Απώτερος σκοπός των στελεχών της Mükellef είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των διαθέσιμων υπηρεσιών της, με την ταυτόχρονη ενίσχυση της θέσης της με ισχυρούς επιχειρηματικούς εταίρους, όπως λ.χ. οι Wise, American Express, KPMG Spark και Mercury Bank σε κάθε μια από τις αγορές όπου δραστηριοποιείται.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις