Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

eSmart-Box: Η Νέα B2B υπηρεσία της Taxiplon

Η taxiplon με αφορμή την αύξηση των ηλεκτρονικών παραγγελιών κατά τη διάρκεια της πανδημίας αποφάσισε να δώσει στα ηλεκτρονικά καταστήματα ένα εργαλείο άμεσης παράδοσης.

Η taxiplon, εταιρεία ταξί στην Ελλάδα, λανσάρει το eSmart-Box, μια νέα υπηρεσία μεταφορών. Η υπηρεσία eSmart-Box δίνει την δυνατότητα στα ηλεκτρονικά καταστήματα να προσφέρουν στους πελάτες τους την επιλογή άμεσης παράδοσης της παραγγελίας με ταξί 24/7/365. Η taxiplon, εκμεταλλευόμενη τον μεγάλο στόλο των οχημάτων που διαθέτει στην Αττική, δίνει την ευκαιρία στα καταστήματα να αποκτήσουν συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, καλύπτοντας το αίσθημα ανυπομονησίας των πελατών τους ενώ παράλληλα αυξάνεται το εισόδημα των οδηγών της.

 

Το eSmart-Box, πρόκειται για ένα plug in tool που διασυνδέεται στο checkout page των eshop ώστε ο πελάτης να έχει την δυνατότητα να επιλέξει, ανάμεσα στους παραδοσιακούς τρόπου αποστολής, την taxiplon με την ιδιαιτερότητα της άμεσης παράδοσης εντός μίας ώρας. Ο πελάτης πληρώνει μαζί με την παραγγελία το κόστος παράδοσης, το οποίο υπολογίζεται βάσει χιλιομετρικής απόστασης από την αποθήκη του καταστήματος. Η πλατφόρμα αυτή τη στιγμή συνεργάζεται περίπου με 45 ηλεκτρονικά καταστήματα.

Η υπηρεσία της άμεσης παράδοσης λειτουργεί και offline για καταστήματα τα οποία δεν έχουν ηλεκτρονική μορφή και ενημερώνουν τους πελάτες για την δυνατότητα άμεσης παράδοσης τηλεφωνικά. Η χρήση της πλατφόρμας δίνει τη δυνατότητα και σε εσωτερικές άμεσες παραδόσεις πραγμάτων για την κάλυψη αναγκών εταιρειών με γραφεία σε διάφορες περιοχές της Αττικής . Την offline υπηρεσία αξιοποιούν καταστήματα όπως ζαχαροπλαστεία, pet shop, καταστήματα εμπορίας ειδών τεχνολογίας και άλλα.

Η taxiplon αναλαμβάνει την μετακίνηση πάνω από 10.000 επιβατών ημερησίως, ο στόλος απαρτίζεται από 1.500 ταξί και 300 εταιρικά οχήματα ενώ παρέχει την δυνατότητα προγραμματισμού ραντεβού και συνεχούς ενημέρωσης για την κατάσταση της διαδρομής, από την ώρα κλήσης μέχρι και την αποβίβαση από το όχημα. “Με σεβασμό προς τον άνθρωπο, επιμονή και αφοσίωση στο στόχο μας για να προσφέρουμε υπηρεσίες αντάξιες των προσδοκιών σας.” το όραμα της Taxiplon είναι να παρέχει σε όλους την δυνατότητα να μετακινούνται όπως τους αξίζει.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις