Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H HR Path εξασφάλισε 225 εκατ. ευρώ!

H νεοσύστατη γαλλική επιχείρηση προσφέρει στρατηγικές διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού που κυμαίνονται από τη συμβουλευτική μέσω της εφαρμογής λύσεων λογισμικού έως την διοργάνωση και ανάθεση μισθοδοσίας

Η HR Path συγκέντρωσε 225 εκατ. ευρώ για να ενισχύσει την ανάπτυξή της και να επεκταθεί στις 19 χώρες που δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα. 

Επικεφαλής της επένδυσης ήταν η Andera Partners και δώδεκα συνδρομητές της, συμπεριλαμβανομένης της Societe Generale Capital Partenaires (SGCP). Στο γύρο συμμετείχαν επίσης έξι γαλλικές τράπεζες, μεταξύ των οποίων οι Société Générale, BNP Paribas, Crédit Agricole Ile de France, Banque Palatine, LCL και Caisse d’Épargne Ile de France.

Ο γύρος αυτός συνδυάζει την άντληση εξωτερικής τραπεζικής χρηματοδότησης με προσανατολισμό στην ανάπτυξη και την αναδιοργάνωση του μετοχικού κεφαλαίου γύρω από την Andera Partners, εταίρο του ομίλου από το 2019.

Ξαναγράφοντας το εγχειρίδιο κανόνων του HR, η νεοσύστατη γαλλική επιχείρηση προσφέρει στρατηγικές διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού που κυμαίνονται από τη συμβουλευτική μέσω της εφαρμογής λύσεων λογισμικού έως την διοργάνωση και ανάθεση μισθοδοσίας.

Η νεοφυής επιχείρηση τεχνολογίας ανθρώπινου δυναμικού, που ιδρύθηκε το 2001 από τους Cyril Courtin και Francois Boulet, υποστηρίζει εταιρείες για τις οποίες η ανθρώπινη εμπειρία είναι απαραίτητη για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους. Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας μέχρι σήμερα ανέρχεται σε 140 εκατ. ευρώ.

Ο François Boulet, co-president της HR Path, δήλωσε: «Η HR Path είναι μια νέα εταιρεία που έχει αναπτύξει την τεχνολογία της και είναι μια εταιρεία που έχει αναπτύξει την τεχνολογία της: “Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την απόδοση του ανθρώπινου δυναμικού μέσω της εξαγοράς νέων εταιρειών. Θέλουμε να μοιραστούμε την τεχνογνωσία μας στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού με μεγάλους διεθνείς ομίλους και να δημιουργήσουμε μαζί τους καινοτομία στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού».

Ο Cyril Courtin, co- president της HR Path, πρόσθεσε: «Οι τρόποι διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού αποτελούν περισσότερο από ποτέ προτεραιότητα των επιχειρήσεων. Η HR Path κατάφερε να ανταποκριθεί σε όλες αυτές τις προκλήσεις που επιτρέπουν στις εταιρείες να βελτιώσουν την εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού”.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις