Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Storyblok «σήκωσε» 47 εκατ. δολ. για ενίσχυση ψηφιακού περιεχομένου

Η πλατφόρμα με έδρα την Αυστρία θα προωθήσει την εμπειρία CMS για προγραμματιστές και εμπόρους που θέλουν να εκσυγχρονίσουν τις μεθόδους storytelling

Η Storyblok, συγκέντρωσε χρηματοδότηση ύψους 47 εκατ. δολ. προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα στους προγραμματιστές και τους marketers να προσφέρουν ισχυρές εμπειρίες περιεχομένου σε οποιαδήποτε ψηφιακή πλατφόρμα. Η χρηματοδότηση σειράς Β έγινε υπό την ηγεσία της Mubadala Capital και της HV Capital, ενώ συμμετείχαν οι υφιστάμενοι επενδυτές 3VC και firstminute capitalΗ εταιρεία είχε προηγουμένως αντλήσει 11 εκατ. δολ. τον Φεβρουάριο του 2021. Η νέα χρηματοδότηση θα προωθήσει περαιτέρω την καινοτομία των προϊόντων, την ανάπτυξη στις ΗΠΑ και την Ευρώπη – καθώς και την επέκταση στην APAC – και την ανάπτυξη του οικοσυστήματος συνεργατών και εφαρμογών.

Η πλατφόρμα που ιδρύθηκε το 2017 από τους Dominik Angerer και Alexander Feiglstorfer, υποστηρίζει προγραμματιστές και εμπόρους για την παροχή ισχυρών εμπειριών περιεχομένου σε οποιαδήποτε ψηφιακή πλατφόρμα. Η πλατφόρμα Storyblok CMS παρουσιάζει νέα χαρακτηριστικά για τη διαχείριση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, την οπτική επεξεργασία και τη συνεργασία σε πραγματικό χρόνο που ενισχύουν περαιτέρω τις λειτουργίες περιεχομένου σε όλες τις ομάδες.

Ο Dominik Angerer, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Storyblok, δήλωσε: «Το Storyblok είναι ένα από τα σημαντικότερα μέσα για την ανάπτυξη και τη διαχείριση της πλατφόρμας: “Η αλλαγή του τρόπου διαχείρισης και δημοσίευσης του περιεχομένου στο διαδίκτυο είναι ένας φιλόδοξος στόχος που απαιτεί την υποστήριξη τολμηρών επενδυτών».

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις