Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Zenbook Pro 14: Το εξελιγμένο λάπτοπ της Asus με δύο οθόνες

Το νέο λάπτοπ κοστίζει 1.999,99 δολ. και όπως και στα προηγούμενα μοντέλα της σειράς Duo, υπάρχει μια μεγάλη οθόνη 14,5 ιντσών στην κορυφή και μια μικρότερη οθόνη 12,7 ιντσών στο πίσω μέρος του πληκτρολογίου

H Asus πρόσφατα παρουσίασε το νέο Zeenbook Pro 14 Oled.

H Asus κατάφερε να φτιάξει έναν φορητό υπολογιστή διπλής οθόνης που είναι σημαντικά αποδοτικός. Η διπλή οθόνη βρισκόταν εδώ και καιρό στα πλάνα της εταιρείας, αν και τα επιμέρους χαρακτηριστικά του ZenBook Pro Duo 14 OLED, που κοστίζει από 1.999,99 δολ., δεν είναι κάτι το πρωτοφανές.

Όπως και στα προηγούμενα μοντέλα της σειράς Duo, υπάρχει μια μεγάλη οθόνη 14,5 ιντσών στην κορυφή και μια μικρότερη οθόνη 12,7 ιντσών στο πίσω μέρος του πληκτρολογίου (το ScreenPad Plus). Κάτω από αυτή την οθόνη βρίσκεται το πληκτρολόγιο (που φτάνει μέχρι το μπροστινό μέρος), με ένα μικροσκοπικό touchpad στριμωγμένο στα δεξιά του. Αλλά η εταιρεία έχει κάνει μια μικρή βελτίωση που έχει καταστήσει την εμπειρία χρήσης σημαντικά πιο άνετη: έχει ανασηκώσει τη δευτερεύουσα οθόνη κατά 12 μοίρες.

Αυτή η μετατροπή έχει αλλάξει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Το περσινό μοντέλο Zenbook Duo 14 ιντσών είχε κλίση μόνο κατά επτά μοίρες προς τα πάνω. Το μοντέλο του 2020 ήταν ακόμη πιο επίπεδο. Και στις δύο περιπτώσεις, ο χρήστης έπρεπε συνεχώς να στρίβει τον λαιμό του ή να σκύψει όποτε χρειαζόταν να δει κάτι στη δεύτερη οθόνη.

Η κλίση 12 μοιρών δεν είναι τόσο μεγάλη αλλαγή, στα χαρτιά, αλλά η οθόνη είναι πλέον στο κατάλληλο ύψος. Τόσο η κύρια οθόνη όσο και  δευτερεύουσα βρίσκονται στο κατάλληλο σημείο παρέχοντας στον χρήστη μια προηγμένη εμπειρία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις