Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το καινοτόμο digital agency Hunch εξασφάλισε 4 εκατ. δολ.

Η Startup πραγματοποιεί data-driven καμπάνιες marketing για επιχειρήσεις και σχεδιάζει την επέκτασή της σε Ευρώπη και ΗΠΑ

H Hunch «σήκωσε» 4 εκατ. ευρώ μετά από έναν επιτυχημένο γύρο χρηματοδότησης.

Στον γύρο συμμετείχαν το Catalyst Romania, ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια επιχειρηματικών συμμετοχών στην περιοχή, το οποίο υποστηρίζεται από την 3TS Capital Partners και αποτέλεσε lead fund της χρηματοδότησης και ο συνεπενδυτές του Hunch και το Euroventures, North Base Media,SeedBlink και South Central Ventures.

Τα  κεφάλαια θα αξιοποιηθούν για τον τριπλασιασμό των πωλήσεων της εταιρείας καθώς και για την επένδυση του Marketing Strategy. Μάλιστα, η Hunch θέλει να προετοιμάσει το έδαφος για την επέκτασή της στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ

Η προσέλκυση των καταναλωτών με εξατομικευμένους τρόπους αποτελεί τακτική ζωτικής σημασίας για όλους τους B2C marketers.

Ωστόσο ο στόχος αυτός παραμένει δύσκολο να επιτευχθεί σε διαδικτυακή κλίμακα, δεδομένου ότι τα data των πελατών, των προϊόντων και των δημιουργικών δεδομένων είναι «παγιδευμένα» σε πολλά τμήματα και με ανομοιογενή κατανομή. «Με γνώμονα τη ραγδαία άνοδο των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Instagram, το TikTok και τα υπόλοιπα, προκειμένου να ανταγωνιστούν στη σημερινή αγορά, οι εταιρείες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες με το δύσκολο έργο της δημιουργίας και παροχής ενός συγκλονιστικού όγκου storytelling βίντεο, τα οποία πρέπει πλέον να είναι εξατομικευμένα, πλαισιωμένα και σχετικά. Πάνω από 100 brands και πρακτορεία στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική και την Ασία έχουν συνεργαστεί με επιτυχία με την Hunch για να παραδώσουν εξαιρετικά προσαρμοσμένες δημιουργικές καμπάνιες, εξαιρετικά επικερδής που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη αύξηση των εσόδων τω επιχειρήσεων».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Catalyst Romania και η υπόλοιπη ομάδα επενδυτών μάς βοηθούν να επιταχύνουμε τον οδικό χάρτη της τεχνολογίας μας που θα υποστηρίξει τους πελάτες μας στην ταχύτερη αύξηση των εσόδων τους», δήλωσε ο Sinisa Rakovic, CEO και Founder της Hunch.

«Η Hunch έχει αναδειχθεί ηγέτης στην κατηγορία παροχής εξατομικευμένων διαφημίσεων σε πολλαπλές πλατφόρμες. Μας εντυπωσιάζει το τολμηρό όραμα της εταιρείας να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι διαφημιζόμενοι μπορούν να συνεργαστούν με τους καταναλωτές με πιο ακριβείς και εφαρμόσιμους τρόπους, με γνώμονα την προστασία της ιδιωτικής ζωής και τη διαφάνεια. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τον Sinisa και την ομάδα της Hunch», πρόσθεσε ο Sever Totia, εταίρος της 3TS Capital Partners.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις