Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupper Awards: Οι 20+1 κατηγορίες της φετινής διοργάνωσης!

Τα φετινά βραβεία του Startupper και Startupper MAG έχουν μπει ήδη στην τελική ευθεία και με χαρά ανακοινώνουμε τις υποψήφιες κατηγορίες της φετινής διοργάνωσης

Τα βραβεία του οικοσυστήματος επιστρέφουν, δυναμικά και με στόχο να ταράξουν – ξανά – τα όχι και τόσο, η αλήθεια είναι, λιμνάζοντα νερά της ελληνικής startup σκηνής!

Έπειτα, λοιπόν, από την αναγκαστική – περίπου – «παύση» ως συνέπεια της  πανδημίας, τα Startupper Awards, τα βραβεία που συνδέονται άμεσα με το Startupper και το Startupper MAG είναι και πάλι εδώ, προκειμένου να αναδείξουν και τιμήσουν εκείνες τις εταιρείες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν, στη δεκαετία της δημιουργίας.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως το οικοσύστημα των Startup εταιρειών ουσιαστικά δημιουργήθηκε ή καλύτερα «γεννήθηκε» μέσα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης και κατάφερε να γιγαντωθεί, δείχνοντας αξιοθαύμαστη αντοχή και συνέπεια κατά τα χρόνια της πανδημικής κρίσης.

Σήμερα, πλέον, οι Startup εταιρείες και το αποτέλεσμα της καθημερινής τους δραστηριοποίησης (λ.χ. προϊόντα, υπηρεσίες) βρίσκονται εδώ, δίπλα μας, μπροστά μας, μέρος της καθημερινότητας μας, τα «χρησιμοποιούμε» όλοι, μερικές φορές – μάλιστα- δίχως καν να το αντιλαμβανόμαστε!

Αυτές, λοιπόν, τις εταιρείες, τις προσπάθειες, αλλά κυρίως τις ομάδες θα βραβεύσουμε, σε μια εκδήλωση-έκπληξη!

Η διαδικασία είναι αρκούντως απλή: Οι καλύτεροι θα βραβεύσουν αυτούς που διακρίθηκαν, ενώ όπως κάθε φορά το κοινό θα «απονείμει» το δικό του βραβείο. 

Οι εκπλήξεις πολλές, όπως και τα δώρα!

Η διοργάνωση των Startupper Awards έχει μπει στην τελική ευθεία και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις 20+1 υποψήφιες κατηγορίες

Οι φετινοί νικητές θα προέρχονται από διάφορες κατηγορίες που καλύπτουν ολόκληρο το εύρος του νεοφυούς επιχειρηματικού οικοσυστήματος της Ελλάδας:

 1. BioTech
 2. FinTech
 3. GreenTech
 4. PropTech
 5. HealthTech
 6. RetailTech
 7. Travel/ Culture Tech
 8. Mobility
 9. EdTech
 10. Agro/FoodTech
 11. VR/AR/Metaverse
 12. AdTech
 13. Big Data
 14. Blockchain 
 15. HR Tech 
 16. Industy/ Manufacturing 
 17. Shiping/ Maritime Tech
 18. iOT
 19. Entertainment 
 20. Artificial Intelligence
 21. CyberSecurity

Για περισσότερες πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με τα Startupper Awards, Stay Tuned!

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις