Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Google: Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση 3.000 ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων σε online εργαλεία

Η πρωτοβουλία Grow Greek Tourism Online ολοκλήρωσε τις εκπαιδευτικές εκδηλώσεις για το 2015, την Τετάρτη 29 Απριλίου με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Μετά την ανακοίνωση της επέκτασης της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Online στις 10 Μαρτίου, η ομάδα του Grow Greek Tourism Online επισκέφθηκε 5 ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς (Καλαμάτα 23 Μαρτίου, Μύκονος 27 Μαρτίου, Κέρκυρα 16 Απριλίου, Θεσσαλονίκη 21 Απριλίου, Ρόδος, 24 Απριλίου) και ήρθε σε επαφή με τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις με σκοπό να τις εκπαιδεύσει αλλά και να τις υποστηρίξει ώστε να αναπτυχθούν βελτιώνοντας τη διαδικτυακή τους παρουσία.

Από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα, μέσω των τοπικών εκδηλώσεων το Grow Greek Tourism Online έχει εκπαιδεύσει περίπου 3.000 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο. Σύμφωνα με ανακοίνωση, 9 στις 10 επιχειρήσεις που συμμετείχαν στις εκπαιδευτικές εκδηλώσεις βρήκαν το περιεχόμενο των εκδηλώσεων ιδιαιτέρως χρήσιμο και ωφέλιμο για την ανάπτυξη τους, ενώ 8 στους 10 συμμετέχοντες δήλωσαν πως θα εντείνουν τη χρήση του διαδικτύου για τη διαμόρφωση της εικόνας και την προβολή της επιχείρησής τους.

Στην γραμμή υποστήριξης που έχει δημιουργήσει η Google για τις τουριστικές επιχειρήσεις μέχρι σήμερα έχουν γίνει περισσότερες από 200 κλήσεις από επιχειρήσεις που επιθυμούν να λάβουν κατ’ιδίαν υποστήριξη από τη Google για την ενίσχυση της διαδικτυακής τους παρουσίας. 8 στις 10 επιχειρήσεις που παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις δηλώνουν πως σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τη γραμμή υποστήριξης για να βελτιώσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις