Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Cosmote Your Business: Website στο άψε σβήσε!

Η ιστοσελίδα που δημιουργείται είναι προσαρμόσιμη (responsive) σε όλες τις συσκευές (PC, Tablet, Mobile), ενώ μέσα από την υπηρεσία o επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα να φτιάξει και εταιρικό e-mail

Το νέο COSMOTE Your Business online  περιλαμβάνει περισσότερα από 200 επαγγελματικά templates, μαζί με ενδεικτικά κείμενα, αντίστοιχα με τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται η κάθε επιχείρηση. Ο επιχειρηματίας έχει την ευχέρεια να διαμορφώσει το περιεχόμενο της σελίδας του σύμφωνα με τις ανάγκες του, καθώς μπορεί να επιλέξει τα εικαστικά που προτιμά, να επεξεργαστεί τα κείμενα του template, να προσθέσει φωτογραφίες, αρχεία και προϊόντα με τιμές, όποτε και από οπουδήποτε θέλει.

Η ιστοσελίδα που δημιουργείται είναι προσαρμόσιμη (responsive) σε όλες τις συσκευές (PC, Tablet, Mobile), ενώ μέσα από την υπηρεσία o επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα να φτιάξει και εταιρικό e-mail. Παράλληλα, παρέχει στατιστικά στοιχεία του site, δυνατότητα ενεργοποίησης ρυθμίσεων για cookies, καλύτερη προβολή στις μηχανές αναζήτησης (μέσω SEO), καθώς και σύνδεση του e-shop ή του website με τα Social Media. Επιπλέον, δίνει την επιλογή στις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν πωλήσεις με διαφορετικούς τρόπους πληρωμής (Paypal, Αντικαταβολή, Τραπεζική Κατάθεση, χρήση κάρτας VISA ή Mastercard) και επιτρέπει την εκκαθάριση σε λογαριασμό οποιασδήποτε τράπεζας

Κατοχύρωση domain name .gr 

Στο ίδιο πακέτο, χωρίς επιπλέον κόστος, συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα καταχώρησης του domain name με την κατάληξη «.gr» που θα αποτελεί την ηλεκτρονική διεύθυνση της επιχείρησης.

Τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό

Εξειδικευμένο προσωπικό της COSMOTE είναι διαθέσιμο για τηλεφωνική Τεχνική Υποστήριξη στα ελληνικά ή μέσω email, σε κάθε βήμα της δημιουργίας της επαγγελματικής σελίδας. 

Προώθηση της επιχείρησης

Με την ολοκλήρωση της σελίδας, η COSMOTE στηρίζει τον επιχειρηματία και στο επόμενο στάδιο, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα για δωρεάν καμπάνιες προώθησης του e-shop και των προϊόντων, μέσω email ή SMS προς υφιστάμενους ή δυνητικούς πελάτες. 

Η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη εδώ για όλες τις επιχειρήσεις και είναι δωρεάν, για τους πρώτους έξι μήνες. Μετά το πέρας του εξαμήνου, το μηνιαίο πάγιο ανέρχεται στα 20 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της καταχώρησης του domain name κάθε επιχείρησης.

Η COSMOTE διαθέτει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων για τη ψηφιακή παρουσία και προώθηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ενδεικτικά, με την υπηρεσία Digital Marketing4U, έμπειροι campaign managers και google experts, αναλαμβάνουν τη ψηφιακή προβολή μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με στόχο την αύξηση των εσόδων τους και την ανάπτυξη τους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα υπηρεσία COSMOTE Your Business online: εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις