Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Restart στις υπηρεσίες leasing από την Τράπεζα Πειραιώς

Η Τράπεζα προέβη στην σύσταση τριών νέων εταιρειών, μεταξύ αυτών η Sunshine Leases, στην οποία μεταφέρονται μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα χρηματοδοτικών μισθώσεων

H Tράπεζα Πειραιώς προχωρά σε αναδιάρθρωση των υπηρεσιών leasing του Ομίλου, με στόχο τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών και τον περιορισμό του κόστους λειτουργίας και διαχείρισης.

Προς αυτή την κατεύθυνση, συστάθηκαν τρεις νέες εταιρείες.

Η εταιρεία Πειραιώς  Χρηματοδοτικές  Μισθώσεις, η οποία αναλαμβάνει τη δραστηριότητα διαχείρισης χρηματοδοτικών μισθώσεων, η Sunshine Leases, στην οποία μεταφέρονται μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα χρηματοδοτικών μισθώσεων και η εταιρεία Πειραιώς Property Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας, η οποία αναλαμβάνει τη διαχείριση ακίνητης περιουσίας που σχετίζεται με χρηματοδοτικές μισθώσεις.

Η Πειραιώς Χρηματοδοτικές  Μισθώσεις συνεχίζει τη δραστηριότητα του Ομίλου Πειραιώς στον δυναμικό κλάδο του leasing, διατηρώντας πρωταγωνιστική θέση στην αγορά και προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. 

Στη νέα Πειραιώς Leasing, καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου αναλαμβάνει η Ζωή Ταχτσή, που ως σήμερα κατείχε τον ρόλο Head of Development & Asset Management, στη θέση του Ανδρέα Δημητριάδη, τον οποίο ο Όμιλος Πειραιώς ευχαριστεί για τη συνεισφορά του.

Οι εταιρείες Sunshine Leases και Πειραιώς Property Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας αναλαμβάνουν τη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων και των ακινήτων από δραστηριότητες leasing του Ομίλου, στο πλαίσιο υλοποίησης του επιχειρηματικού του σχεδίου.

Οι εργαζόμενοι που απασχολούνταν στις υπηρεσίες leasing μεταφέρθηκαν στα αντίστοιχα νέα εταιρικά σχήματα, διατηρώντας όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις