Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Prosvasis GO: Νέες λύσεις e-banking εύκολα και απλά!

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Fintech module, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις επιτυγχάνουν την απρόσκοπτη και ασφαλή εκτέλεση των τραπεζικών τους συναλλαγών εύκολα και απλά

Η Prosvasis GO παρέχει σε όλους τις συνδρομητές της δυνατότητα διασύνδεσης με τα e-banking διάφορων τραπεζικών ιδρυμάτων.

Η νέα πρωτοποριακή λειτουργία τραπεζικής διασύνδεσης Fintech της εφαρμογής Prosvasis GO, επιτρέπει την αυτοματοποιημένη διασύνδεση και διαχείριση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών των τεσσάρων συστημικών τραπεζών: Εθνικής, Πειραιώς, Alpha και Eurobank απευθείας μέσα από το περιβάλλον της εφαρμογής.

Μέσα από λίγα μόνο κλικ, οι χρήστες της εφαρμογής έχουν πρόσβαση μέσα από μία ενιαία προβολή, στην εποπτική εικόνα του συνόλου των εμπορικών τραπεζικών λογαριασμών τους. Επιπρόσθετα, έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται, μέσα από το απόλυτα ασφαλές περιβάλλον της εφαρμογής, για τα υπόλοιπα αλλά και τις κινήσεις των τραπεζικών τους λογαριασμών. 

Η Prosvasis, μέλος του Ομίλου εταιρειών SOFTONE, έχοντας ως προτεραιότητα την ουσιαστική υποστήριξη επιχειρήσεων και επαγγελματιών ανέπτυξε την νέα εφαρμογή προκειμένου να ενημερώνονται οι χρήστες για τα υπόλοιπα και τις κινήσεις των τραπεζικών τους λογαριασμών.

Επιπλέον, για ένα μήνα εντελώς δωρεάν προσφέρει αυτόματη διασύνδεση των τραπεζικών λογαριασμών, των κινήσεων των τραπεζικών συναλλαγών και αυτόματη αποστολή εμβασμάτων μέσα από το Prosvasis GO

Επίσης, οι συνδρομητές έχουν την δυνατότητα δωρεάν χρήσης της πλήρους λειτουργικότητας του Fintech module για έναν μήνα.

Η πλήρης λειτουργικότητα περιλαμβάνει, την αυτοματοποιημένη διασύνδεση των κινήσεων των τραπεζικών συναλλαγών με τις αντίστοιχες ενότητες του Prosvasis GO καθώς και την αυτόματη αποστολή εμβασμάτων σε προμηθευτές.  

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Fintech module, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις επιτυγχάνουν την απρόσκοπτη και ασφαλή εκτέλεση των τραπεζικών τους συναλλαγών εύκολα και απλά μέσα από το Prosvasis GO, κάνοντας ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό της καθημερινής τους λειτουργίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις