Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

120 εκατ. δολ. «σήκωσε» η YuLife

Με τα νέα κεφάλαια η βρετανική ασφαλιστική Startup σκοπεύει να επεκταθεί παγκοσμίως

Η YuLife εξασφάλισε 120 εκατ. δολ. σε ένα γύρο χρηματοδότησης σειράς Γ με lead fund την Dai-ichi Life Insurance Company.

Με τα νέα κεφάλαια η βρετανική ασφαλιστική Startup σκοπεύει να επεκταθεί παγκοσμίως.

Η λύση ασφάλισης ζωής της YuLife επιτρέπει στους πελάτες της να ολοκληρώνουν καθημερινές δραστηριότητες ευεξίας προκειμένου να κερδίζουν YuCoin, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να αγοράσουν δώρα για τον εαυτό τους, τους φίλους ή την οικογένειά τους ή για να βελτιώσουν τον κόσμο φυτεύοντας δέντρα και πραγματοποιώντας δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Πάνω από το ένα τρίτο των πελατών της YuLife αλληλεπιδρούν με την εταιρεία κάθε μέρα, σε σύγκριση με τις συμβατικές ασφαλιστικές εταιρείες που η δραστηριότητα περιορίζεται σε μια φορά τον χρόνο, και το 87% αναφέρει βελτίωση του wellbeing τους ως αποτέλεσμα της ασφάλισης της YuLife.

Η εταιρεία καλύπτει πλέον περισσότερους από 500 χιλ. ασφαλισμένους από μικρές έως μεγάλες επιχειρήσεις, με κάλυψη άνω των 50 δισ. δολ.

Θα χρησιμοποιήσει το κεφάλαιο για να διευρύνει την εμβέλειά της σε νέες παγκόσμιες αγορές και να επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων της.

Ο Sammy Rubin, διευθύνων σύμβουλος της YuLife, δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι η ευημερία πρέπει να είναι ολιστική και δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε μια παγκόσμια μάρκα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που μπορεί να αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο».

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις