Η Samsung Electronics Hellas στο Primer Music Festival 2022

Μέσα από την μουσική κορυφαίων τεχνολογιών η εταιρεία τεχνολογιών χαρίζει συναρπαστικές εμπειρίες προηγμένης τεχνολογίας

 Με την υποστήριξη της Samsung Electronics Hellas θα πραγματοποιηθεί το Primer Music Festival 2022, το μεγαλύτερο dance και urban μουσικό φεστιβάλ της χώρας. Μετά από δύο καλοκαίρια απουσίας, το δημοφιλές φεστιβάλ επιστρέφει για να προσφέρει στους λάτρεις της dance σκηνής μια αξέχαστη συναυλιακή εμπειρία.

Το ειδικά διαμορφωμένο booth της Samsung Electronics Hellas θα βρίσκεται στο χώρο του φεστιβάλ, προσφέροντας, σε όσους βρεθούν εκεί, την ευκαιρία να απαθανατίσουν ξεχωριστές στιγμές.

Οι παρευρισκόμενοι προσκαλούνται να δημιουργήσουν με τη γραφίδα S Pen, αφιερώσεις στην οθόνη του Samsung Galaxy S22 Ultra, οι οποίες στη συνέχεια θα προβάλλονται από τις κεντρικές οθόνες Samsung LED Wall, διαδίδοντας τα μηνύματα του κόσμου σε ολόκληρο το χώρο του φεστιβάλ.

Η παρουσία της Samsung στο Primer Festival ενισχύεται ακόμη περισσότερο, αφού οι επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τα εμβληματικά Samsung προϊόντα. Μεταξύ αυτών, το πανίσχυρο Samsung Galaxy S22 Ultra με την προηγμένων δυνατοτήτων κάμερα για νυχτερινές λήψεις επικών φωτογραφιών και βίντεο υψηλής ευκρίνειας, αλλά και ο φορητός smart FHD projector The Freestyle, που υπόσχεται διασκέδαση χωρίς όρια, χάρη στην ελευθερία κινήσεων, τη δυνατότητα προβολής εικόνας έως 100 ίντσες, σε οποιαδήποτε επιφάνεια, με αυτόματη ρύθμιση και εστίαση και premium ήχο 360ο.

Μέσα από την μουσική και τα κορυφαία ονόματα που φιλοξενεί το Primer Music Festival 2022, η Samsung χαρίζει συναρπαστικές εμπειρίες με την υπογραφή προηγμένης τεχνολογίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις