Η Premia Properties πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work 2022

Με όραμα να ξεχωρίσει ως πρότυπο εργοδότη, που διακρίνεται για την κουλτούρα, το ήθος, το εργασιακό περιβάλλον και την ανάπτυξη των ανθρώπων

Tην πιστοποίηση Great Place to Work 2022 απέκτησε η Premia Properties.

Με όραμα να ξεχωρίσει ως πρότυπο εργοδότη, που διακρίνεται για την κουλτούρα, το ήθος, το εργασιακό περιβάλλον και την ανάπτυξη των ανθρώπων, η Premia αξιολογήθηκε από το ίδιο το ανθρώπινο δυναμικό της, για την απόκτηση της πιστοποίησης. 

Οι εργαζόμενοι συμπλήρωσαν ένα ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index© βασισμένο στο μοντέλο εμπιστοσύνης, που περιλαμβάνει αξίες όπως ο σεβασμός, η αξιοπιστία, η υπερηφάνεια, η συντροφικότητα και η δικαιοσύνη.

Tα αποτελέσματα της έρευνας αντανακλούν την ευθυγράμμιση όλων των ανθρώπων της Premia Properties με τους στρατηγικούς στόχους και το εταιρικό όραμα, καθώς ένας από τους σκοπούς της έρευνας είναι και η κατανόηση των σκέψεων και των συναισθημάτων του εργαζόμενου. 

Ταυτόχρονα, οι υψηλές βαθμολογίες που συγκέντρωσε η εταιρεία σε κατηγορίες που αφορούν τη συμπεριφορά της Διοίκησης και τις αξίες της ακεραιότητας, της αμεροληψίας και της ισότητας αποτελούν βήμα για συνεχή φροντίδα αλλά και βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος.

Ο Κώστας Μαρκάζος, Διευθύνων Σύμβουλος της PREMIA PROPERTIES δήλωσε: «Η PREMIA συνεχίζει την υλοποίηση του επενδυτικού της προγράμματος, έχοντας αποδεδειγμένα πια την καθολική στήριξη των εργαζομένων της. Η διάκρισή μας ως Great Place to Work καθιστά για εμάς την πιο ισχυρή απόδειξη όσων πρεσβεύουμε ως εργοδότης ενώ μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε να στηρίζουμε ουσιαστικά και έμπρακτα του εργαζομένους μας, εκείνους που αποτελούν την κινητήριο δύναμή μας. Η συγκεκριμένη διάκριση είναι τιμή για όλους μας και απόλυτη δέσμευση να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να σεβόμαστε τους ανθρώπους μας, θέτοντας ως στόχο τη δημιουργία ενός ιδανικού εργασιακού περιβάλλοντος»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις