Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Discord: «Δικαίωση» για του χρήστες Android

Οι αλλαγές θα βελτιώσουν την εμπειρία χρήστη για την εφαρμογή για Android, η οποία ιστορικά υστερούσε σε σχέση με την έκδοση του Discord για iPhone

Η Discord ανακοίνωσε σήμερα νέα μέτρα προκειμένου να βελτιώσει τις επιδόσεις της εφαρμογή της για Android,  επιδιώκοντας την ποιότητα του αντίστοιχου App για iOS.

Οι αλλαγές θα βελτιώσουν την εμπειρία της εφαρμογής για την εφαρμογή Android, η οποία ιστορικά υστερούσε σε σχέση με την έκδοση του Discord για iPhone.

Η Discord αναφέρει ότι η εφαρμογή είναι πλέον «ξαναχτισμένη από την αρχή» χρησιμοποιώντας το React Native, ένα πλαίσιο για προγραμματιστές για τη δημιουργία εφαρμογών που λειτουργούν ομοιόμορφα σε όλες τις πλατφόρμες.

Ορισμένες από τις αλλαγές έχουν ήδη κυκλοφορήσει τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά η ανανεωμένη έκδοση του Discord για Android θα πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η εφαρμογή συνομιλίας είναι όσο πιο cross-platform γίνεται και η εταιρεία προσφέρει μια έκδοση της εμπειρίας για iOS, Android, Mac, Windows και Linux. Το Discord πρόσθεσε επίσης πρόσφατα μια νέα ενσωμάτωση για το Xbox Live που επιτρέπει στους χρήστες να προωθούν τις συνομιλίες τους στις κονσόλες τους.

Η εταιρεία αναφέρει ότι η νέα μέθοδος ανάπτυξης θα της επιτρέψει να επιταχύνει τις εκδόσεις νέων λειτουργιών και τις διορθώσεις σφαλμάτων, μεταφέροντας αυτές τις αλλαγές στην εφαρμογή πολλαπλών πλατφορμών ομοιόμορφα και πιο γρήγορα από ό,τι πριν.

Πριν από το νέο σύστημα, οι χρήστες του Android έπαιρναν το μικρότερο μέρος της εμπειρίας, περιμένοντας συχνά για χαρακτηριστικά και ενημερώσεις που έπαιρναν πρώτοι οι αντίστοιχοι χρήστες του iOS.

«Το React Native μας επιτρέπει να εξορθολογήσουμε και να ενοποιήσουμε τις διαδικασίες μας, γεγονός που βοηθά τους μηχανικούς μας να εργάζονται πιο αποτελεσματικά και να προωθούν συχνότερα τις ενημερώσεις, ειδικά τώρα που η ομάδα δεν θα ξοδεύει τόσο πολύ χρόνο για τη συντήρηση διαφορετικών βάσεων κώδικα για διαφορετικές συσκευές», έγραψε η εταιρεία σε ένα blog post.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις