Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupper Mag #28: Κυκλοφορεί σήμερα με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής

Το Startupper Mag κυκλοφορεί την Κυριακή με τον Ελεύθερο Τύπο με πλούσια θεματογραφία σχετικά με τη νέα επιχειρηματικότητα, τις Startups, την καινοτομία και την τεχνολογία.  

Το νέο τεύχος του Startupper Mag φιλοδοξεί να σας συνοδεύσει παραγωγικά στις διακοπές σας με τα τέσσερα εκτενή όσο και αναλυτικά αφιερώματα που φιλοξενεί, αλλά και την εξαιρετικά πλούσια θεματολογία του σε κάθε πιθανή και μη πτυχή της νέας οικονομίας και της startup επιχειρηματικότητας, σε οριζόντιο, μα και κάθετο πλαίσιο.

Στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του Startupper Mag φιλοξενείται ο Μάνος Μακρομάλλης, συνιδρυτής και CEO της Excelon, ο οποίος μας πλοηγεί στην πλέον sophisticated crypto fintech startup του ελληνικού οικοσυστήματος, αποκαλύπτοντας τα ενδότερα του κόσμου των ψηφιακών νομισμάτων (cryptocurrencies)

Το κεντρικό αφιέρωμα του Startupper Mag μονοπωλεί το FinTech, εκθέτοντας τις τάσεις, τα δεδομένα, αλλά και τα εν γένει πρότυπα που εισάγει στον τραπεζικό και ασφαλιστικό τομέα, καθώς επίσης και πως αναμένεται να μορφοποιήσει την επόμενη ημέρα σε αμφότερους τους κλάδους. 

Το δεύτερο θεματικό αφιέρωμα περιστρέφεται γύρω από τα ψηφιακά εργαλεία που χρειάζονται σήμερα να αξιοποιούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προκειμένου να μετέλθουν με επιτυχία στην ολοένα και εντεινόμενη πρόκληση  του digital doing business! Ένας πρακτικός οδηγός που χαρτογραφεί σε αδρές γραμμές τα offerings που βρίσκονται εκεί έξω.

Σε αυτό το πλαίσιο, η συνέντευξη του Συνιδρυτή και CIO του Workadu, Φρατζή Καραγιάννη θα δώσει -μεταξύ άλλων- πειστική απάντηση στο ερώτημα σχετικά με το USP της εταιρείας που αντανακλάται στην παροχή συνδυαστικών και αποκλειστικά χρηστικών υπηρεσιών προς τις ΜμΕ!  

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει το θέμα σχετικά με το πώς η Microsoft δια μέσω της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) πρεσβεύει την μεταβολή της καθημερινότητας, σε συνάρτηση με τον τρόπο λειτουργίας του ευρύτερου τεχνολογικού τομέα. 

Παράλληλα, ο επικεφαλής της Deloitte Digital Greece, Κωστής Χλουβιεράκης, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Startupper Mag σκιαγραφεί ένα αναλυτικό blueprint που θα οδηγήσει εκ του ασφαλούς τις σύγχρονες ελληνικές επιχειρήσεις στην… Γη της Επαγγελίας, αξιοποιώντας τα οφέλη της υιοθέτησης των αρχών του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Το τρίτο κατά σειρά εκτενές αφιέρωμα του Startupper Mag θέτει στο κάτοπτρο της ανάλυσης το real estate, υπό το πρίσμα των «σεισμικών» αλλαγών που επέφερε στην εργασιακή καθημερινότητα η πανδημική κρίση, αναδεικνύοντας την τηλεργασία, τα «υβριδικά» μοντέλα απασχόλησης, τις σύνθετες τάσεις των millennials, αλλά και την επίδραση των διεθνών marketplaces, σε θεμελιώδεις αρχές της νέας κανονικότητας. 

Μην αμελήσετε να διαβάσετε την αποκλειστική συνέντευξη του Country Director της SeedBlink στην Ελλάδα, Γιώργο Πλατάνα, ο οποίος και «ξεδιπλώνει» τα «πως» και τα «γιατί» της εξειδικευμένης επενδυτικής πλατφόρμας, η οποία χρηματοδοτεί ευρωπαϊκές νεοφυείς επιχειρήσεις με καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα.

Η σημασία του ESG και η ανάδειξή του σε σημείο αναφοράς του σύγχρονου επιχειρείν, σε συνάρτηση με τον ρόλο της τεχνολογίας για την 

βελτιστοποίηση διαδικασιών και λειτουργιών, εξηγείται με απτό τρόπο στο τέταρτο αφιέρωμα του νέου τεύχους του Startupper Mag

Εάν θέλετε να διαθέτετε την πλέον updated πληροφόρηση σχετικά με τα ψηφιακά αυτοκίνητα, τα χαρακτηριστικά που τα συνθέτουν και τις λειτουργίες που τα διακρίνουν, δεν έχετε παρά να αφιερώσετε ελάχιστα λεπτά σε ένα κατατοπιστικό ανάγνωσμα, το οποίο θα σας βοηθήσει να οπτικοποιήσετε το επόμενο αυτοκίνητό σας!

Eπιπροσθέτως, στις σελίδες του Startupper Mag φιλοξενείται πληθώρα θεμάτων που αφορούν σε μοναδικές, όσο και καινοτόμες ελληνικές Startups, οι οποίες εισφέρουν γνώση, αποτελεσματικές λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες προς το επιχειρηματικό κοινό που δεν περιορίζεται αποκλειστικά εντός των συνόρων, αλλά αντιθέτως κατακτούν διεθνείς αγορές. 

Μη χάσετε το Startupper Mag (Τεύχος 28) που κυκλοφορεί σήμερα με τον Ελεύθερο Τύπο της Kυριακής.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις